Aziz Yıldırım'dan İzmir'de sert sözler: Fenerbahçe, Koç Spor oldu!

Fenerbahçe'de seçim öncesi bir İzmir seyahati gerçekleştiren Aziz Yıldırım; burada Ali Koç yönetimine ilişkin sert sözler kullanırken, "Fenerbahçe, Koç Spor oldu. Bu formadan falan ne kadar geliyor bilen var mı?" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'dan İzmir'de sert sözler: Fenerbahçe, Koç Spor oldu!

Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yaklaşıyor. Sarı-Lacivertliler'de yeniden başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım, seçime az bir süre kala bir İzmir seyahatinde bulundu. Burada Fenerbahçeliler ile bir araya gelen Yıldırım, önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

'BİZİM BIRAKTIĞIMIZDAN DAHA İYİ BİR DURUM YOK ŞU AN'

Ekonomik duruma ilişkin açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'nin en az 16-18 milyar borcu var. 190 milyon Euro futbolcu ödemesi var. Bizim bıraktığımızdan daha iyi bir durum yok şu an. Mahkeme sürecinden dolayı, bir gün iyi haber bir gün kötü haberden dolayı Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgilenemedik ve başarısız olduk. Sizler de bizim fişimizi çektiniz. (Gülerek)" ifadelerini kullandı. 

'KABUL ETMİYORUM'

Şampiyonluk yarışının ikincilik ile sona ermesine ilişkin ise Yıldırım, "Ben şunu kabul etmiyorum; 99 puan topladık olamadık falan... Biz ikinci olduk. Üzülüp durumu düzelteceksin" dedi.

Aziz Yıldırımdan İzmirde sert sözler: Fenerbahçe, Koç Spor oldu

'FENERBAHÇE, KOÇ SPOR OLDU'

Ali Koç'un başkanlığındaki yönetime yönelik eleştirilerde bulunan Yıldırım, "Eğer kazanırsak son yönetimim olacak. Bir sürü yönetim kurulu üyesi var. Bu kulüp, bir tek Aziz Yıldırım ile Ali Koç'a mı kaldı? Ayıp gerçekten. Parayı çözersiniz, para kolaydır. Güçlü olmanız gerekiyor. Fenerbahçe, Koç Spor oldu. Bu formadan falan ne kadar geliyor, hangi reklamdan ne alıyor bu kulüp bilen var mı?" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bir taraftarın Türkiye Futbol Federasyonu'na ilişkin sorusuna ise Aziz Yıldırım, "Gidiyorlar, rahat olun" cevabını verdi.

KOÇ'TAN YILDIRIM'A ÇAĞRI!

Aziz Yıldırım'ın diğer açıklamaları ise şu şekildeydi:

"Ali Şen döneminde kulübü aldığımız zaman 28 milyon Euro borcu vardı. 2018 yılına denk getirirseniz 80 milyon Euro'ya denk geliyor"

"Ali Koç yönetimine başarılı olurlarsa bizim desteğimiz her zaman olacaktır"

"Borç borç demekten sıkıldık sizlere. Ben, size her ay açık açık önünüze maliyeti açıklayacağım"

"Burada sadece güçlü kadro kurmakla olmaz diyorlar ki bu sene Fenerbahçe'nin en iyi kadrosu. Alex, Roberto Carlos, Gökhan, Ortega'lar... Biz, çok sayarız. Hepsi yıldızdı"

"Bu seçimler bana zarar veriyor ama ben Fenerbahçe'yi çok seviyorum"

"Biz kiminle mücadele ettik 3 Temmuz'da? FETÖ ile... Bunlar kiminle mücadele etti? Bizim için önce Fenerbahçe'dir"

"Nihat Özbağ, stadyum için çalışma yapıyor. Haftaya sizlere de göstereceğiz. 10 bin kişilik kale arkalarına büyütme geliyor. 1 seneye 60 bin kişilik stadyum elimizde olacak. Herkes biletini alacak. Derneklerle kombine bilet konuşacağız. Gebze'de de alanımız var. 10 tane çim saha yapacağız"

Haberin Devamı

"Ben artık sert değilim ha. Rahatladım, yumuşadım. Artık kucaklaşacağız biz. Bizim herkese kapımız açık. Biz, öyle randevuyla kulübe ziyaretçi almıyoruz"

"Hakemler içinde kumpas var. Sahaya meşale girer girmez oyun duracak. Özgür Yankaya, gelemez dedim. 5 sene vermediler. Bir şey dediğimiz zaman herkes dinlemeli"

 

Aziz Yıldırımdan İzmirde sert sözler: Fenerbahçe, Koç Spor oldu

YORUM YAZ