MENÜ

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe için adaylık açıklaması

Fenerbahçe'nin eski Başkanlarından Aziz Yıldırım, sosyal medyada çıkan haberlerle ilgili bir açıklama daha yaptı. Yıldırım, Fenerbahçe başkan adaylığı için net bir cevap verdi.

Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe için adaylık açıklaması

Fenerbahçe'de mevcut Başkan Ali Koç, kulübün geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuş ve aday çıkması durumunda genel kurula gidebileceklerini belirtmişti. Bu açıklamanın ardından Aziz Yıldırım bugün yaptığı yazılı açıklama ile Ali Koç'a cevap vermişti. Yıldırım özetle Ali Koç'a, "Beni ve arkadaşlarımı hayali bir düşman olarak görmekten, yapamadıklarınıza mazeret olarak göstermekten bir an önce vazgeçin. Ben, bu kulübe 20 yıl başkanlık yaptım. Kulübe kazandırmış olduklarım ortadadır. Benim duruşum bellidir; hiçbir şeyi gizli kapaklı yapmadım, yapmam, bunu beni tanıyan herkes iyi bilir" dedi.

Haberin Devamı

"BENİ VE ARKADAŞLARIMI DÜŞMAN GİBİ..."

Yıldırım ayrıca, 'Kulübümüzün geleneğinde, yaşanan büyük olumsuzlukların ardından başkanların ve yönetimlerin güven oyu almak için genel kurula kendiliğinden gitmeleri vardır. Ali Koç ve yönetimine düşen bu seslere kulak vermek, mazeret ileri sürmeden, güven oyu alabilmek için olağanüstü genel kurula gitmek ve güven tazelemektir.' diyerek kulübün seçime gitmesi gerektiğini savunmuştu.

Bu açıklamaların ardından sosyal medyada çıkan "Aziz Yıldırım aday olacak" düşüncelerinin ardından Aziz Yıldırım bir açıklamada daha bulundu.

Aziz Yıldırım, 'Bugün yaptığım detaylı açıklamadan bir şey anlamadığı anlaşılan Ertem Şener’in bu iddiası yanlıştır. Ben bugünkü detaylı açıklamamı, mevcut Fenerbahçe Başkanı ve yönetiminin kalan 1 yılında daha rahat çalışabilmesi ve güvenoyu alarak yoluna devam etmesi için yaptım. Olağanüstü kongre kararı alınması durumunda Fenerbahçe Başkanı ve yönetimi, üyelerin güvenlerini tazeleyerek yoluna daha rahat bir şekilde devam edecektir. Yaptığım detaylı açıklamayı herkesin dikkatli okumasını rica ederim.' ifadelerini kullanarak adaylık konusuna net bir cevap vermiş oldu.

Haberin Devamı

Michy Batshuayi'nin AFC Bournemouth'a Attığı Harika Gol

Aziz Yıldırımdan Fenerbahçe için adaylık açıklaması

YORUM YAZ