MENÜ

Aziz Yıldırım'dan basın toplantısında çok konuşulacak sözler! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç'un, geçtiğimiz hafta Olağan Mali Genel Kurul'daki kendisini hedef alan sözleri üzerine bir basın toplantısı düzenledi. Aziz Yıldırım, başkan adaylığı konusundan, Ali Koç'un sözlerine, sportif başarıdan, kulübün mali durumuna, sportif başarıdan, Fenerbahçe'nin yeni transferleri ve teknik direktör adaylarına kadar birçok konuda açıklamalar yaptı. İşte Aziz Yıldırım'ın tüm açıklamaları...

Aziz Yıldırım'dan basın toplantısında çok konuşulacak sözler! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasındaki gerginlik devam ediyor. Son atışmalar üzerine Aziz Yıldırım, bir basın toplantısı düzenledi. Beylerbeyi'ndeki bir otelde gerçekleşen basın toplantısında Yıldırım’a, Fenerbahçe Eski Asbaşkanlarından Şekip Mosturoğlu eşlik etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısındaki açıklamaları şöyle; 

'İstemesek de böyle basın toplantılar düzenliyoruz. Ben 5 yıl önceki kongreden sonra, Fenerbahçe'yle ilişkimi keserek yeni bir hayat kurdum. Siz beni rahat bırakmıyorsunuz. Ben emekli oldum. Açıklama yapsam, neden yaptı... Yapmasam, 'Ben Fenerbahçe'yim' diyen adam neden konuşmuyor... Ali Bey'i seçen kongre üyeleri ortada yok. 16 bin kişi oy verdi. Seçtiniz. 5 senede nerede verilen sözler? Neden yoksunuz kongre üyeleri? Başkan bağırıyor, 'Başkan adayı çıksın, kongre yapacağım' diyor. Kongreden önce açıklamayı ben yaptım ama arkadaşlarımı da kapsıyordu. Neden yaptık? Fenerbahçe yönetimi son 5 senedir güçsüz. Ali Bey'in şahsıyla bu yürümez. Benim dönemimde, güçlü insanlar vardı. Benim dışımda da kamuoyuna mesaj verecek, kavga edecek insanlar vardı. Bugün maalesef bu yok. Olağanüstü kongre yap deme sebebim buydu. Güven oyu iste, seçim değil.

Haberin Devamı

'BELKİ SENEYE KONGRE ZAMANI GELMEDEN, KONGRE YAPACAK'

 Pendikspor'a yenilip, Türkiye Kupası'ndan elendiğimiz sene kongre kararı aldık. Kimse çıkmadı, tek başıma kaldım ama güçlü bir yönetim yaptık. 2006'da Denizlispor maçı sonrasında da aynısını yaptık. Ali Bey de o dönem yönetime girdi. Güvenoyu alarak devam ettik. Metris'ten döndükten sonra da yaptık. Bunlardan korkmamak lazım. Ali Bey güvenoyu alsa, yıl sonuna kadar herkes konuşmaktan çekinir. Güvenoyu almazsanız, bir başarısızlıkta herkes ayağa kalkacak. Belki de kongre zamanı gelmeden, Fenerbahçe kongre yapacak. Bu görünüyor."

 'HİÇ KİMSE ÇIKMAZSA BEN ADAYIM'

 '2024 seçiminde adaylar çıkmalıdır. Fenerbahçe hiçbir zaman başkansız kalmaz, kalamaz. 50 bin kongre üyesi var. En az 15 bin tanesi başkan adayı olarak ortaya çıkabilir. 'Benden başka aday çıkmaz' diyerek yürümek yanlıştır. Aday çıkarsa seçim yaparım diyerek hem Fenerbahçe'yi küçültüyorsun hem de kendini. Camiayı zorlama. Hiç kimse çıkmazsa, ben adayım. Bunu böyle bil. Fenerbahçe'de her zaman başkan bulunur. Fetöcü, hocacı, Fenerbahçe'den geçmişte maddi gelir elde edenler aday olursa ben gelip aday olurum. Bunu böyle bilin. O insanlar bu kulübe giremez.

Haberin Devamı

'NAMUSLU, ŞEREFLİ, AHLAKLI OLSUNLAR'

'En üzüldüğüm konu, 612 milyon dolar borç bıraktığımız yönündeki laflar. Bizim o zamanki dolar ve euro borcumuz o kadar değildi ki... Bundan sonra kim yanlış konuşursa, mahkemeye vereceğim. Namuslu, şerefli, ahlaklı olsunlar. Doğru olanı anlatsınlar. Topuk Yaylası, Fenerium, basketbol salonu... Bunları basın neden yazmıyor? O söylüyor, siz de 612 yazıyorsunuz. Bu kadar mal varlığı var. Stada ne kadar para harcadık? Biz, onu yaptık. Gök kubbeden inmedi ki bunlar...'

'TAHTADA AÇIKLAYACAĞIM'

'Tahtada açıklayacağım. Kimse bundan sonra atıp tutmasın, atmasyon yok. Bir daha bu konuda yalan söylenirse, mahkemeye veririm herkesi. Erol Bilecik, Burhan Karaçam yalan söylüyor. Ali Koç da bunlara inanıp konuşuyorsa o da yalan söylüyor.

Şekip Mosturoğlu: 'Ali Koç yönetiminin bizden 2.5 milyar TL seviyesinde aldıkları borç bugün 10 milyar TL seviyesine gelmiştir. Bu borcu dinarla, dolarla da belirtseniz, mevcut borcu düşük göstermez. Fenerbahçe'nin borcu 10 milyar TL seviyesindedir.'

Haberin Devamı

 

Aziz Yıldırımdan basın toplantısında çok konuşulacak sözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koça yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım

'BİZİM DÖNEMDEM 420 MİLYON EURO BORÇ VAR'

Daha sonra tahtanın başına geçen Aziz Yıldırım şu açıklamaları yapmaya devam etti;

Basketbol salonunun tapusunu aldık. Yanındaki arsanın tapusunu aldık ve Ülker'e verdik. Murat Ülker 'Galatasaray'ın yaptığı sistem gibi, Emlak Konut ile büro ve ofisler yapalım' dedi. Onayı aldık, çalışma başladı. 230 trilyon gözüken arsayı, Fenerbahçe sahibiymiş gibi satın aldık. Ödeme yapmadık. Emlak Konut inşaatları yaparak, payını alacaktı. Ülker arazi bedelini alacaktı. Geriye kalan kar paylaşılacaktı. O da 75'şer milyon euro olarak belirlendi. Bu arsa için 230 milyon borç yazdık. Orası boş duruyor, yönetim bir şey yapmamış. Kendilerine sorun.

420 Milyon Euro benim hesap ettiğim bizim dönemden borç var. Kendi kendilerine rakamı şişiriyorlar. Sonra 612 Milyon Euro borç bıraktığımızı söylüyorlar. (Gazete kupürü göstererek) O zamanın parasıyla 5.5 trilyon lira borç varmış. 60-70 Milyon Euro eder. Onu da düşerseniz, borç 250 Milyon Euro'dur. 10 milyon dolar Samandıra Tesisleri'ne harcadık. Dereağzı Tesisleri'ni yaptık 15 milyon. Faruk Ilgaz Tesisleri'ni yaptık, 10 milyon da oraya harcadık. FB TV'yi kurduk 20 milyon dolar da oraya harcadık. Kenan Evren Lisesi'ne de 15 milyon euro para harcadık.

Haberin Devamı

'BEN BU STADI YAPMASAYDIM, BU KADAR GELİR OLACAK MIYDI?'

Kendi kendilerine rakamı şişiriyorlar. Sonra 612 Milyon Euro borç bıraktığımızı söylüyorlar. Borcu 420 Milyon Euro olarak bıraktık. 90 Milyon Euro da bir girdi var. 330 Milyon Euro'ya geldik. Ben bu stadı yapmasaydım bu kadar gelir olacak mıydı? Borç diyorsun, ama geliri hiç söylemiyorsun. Ben Fenerbahçe tarihinde 200-225 milyon Dolar gelir bütçesi yaptım. Bir daha kimse yapamaz. Forbes Dergisi 'Azizin Mucizesi' yazdı 2008 yılında. Herkes beni rahat bıraksın.

Aziz Yıldırımdan basın toplantısında çok konuşulacak sözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koça yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım

'MAL VARLIKLARINI SATIŞA ÇIKARIN BEN ALACAĞIM, BORÇ SIFIRLANACAK'

Bu mal varlıklarının değerini çıkarıp kongrede açıklasınlar ben hepsini satın alacağım. Satışa çıkarın ben alacağım. Fenerbahçe'nin borcu sıfırlanacak.

 Fenerbahçe Koleji'ni kapatsınlar. Bir yer bulsunlar, kirasını ben ödeyeceğim. Bina yıkılacaksa, hemen yıkalım. Koleji de ben kendim yapacağım. İsteyen varsa katılsın. O çocuklar orada okumaya devam etsin. Koleji, üniversiteyi para kazanmak için yapmadık. Fenerbahçe ruhu gelişsin diye yaptık. Bu kulüp; taraftarın, kongre üyesinin ve Fenerbahçe'nindir. Bu şahısların değildir. Birlik ve beraberlik istiyorsunuz, önce bunları ortadan kaldıracaksınız.

Hep şunu söyledim. Eğer bir mal varlığınız varsa, borcunuzun karşılığı bir değer varsa korkmayın. Borcunuz sizi rahatsız etmesin. Üç arkadaşımı görevlendireceğim, onlar da görevlendirsin. Borç fazlaysa, namusum, şerefim üstüne ödeyeceğim. Borç çıkmazsa namuslu olsunlar çıkıp bunu açıklasınlar. Benim tek istediğim bu. Bunların hepsi hikaye.

'VİLLALARI SATMIŞLAR, YEMİŞLER!'

Fenerium'un değeri 50 Milyon Dolar. Topuk Yaylası'nın değeri 50 Milyon Dolar. 550 dönümden fazla da arsa var. Villaları, evleri de satmışlar, yemişler. Bunları toplam değeri 458 Milyon Dolar. Genel Kurul'dan onay alsın, ben hepsine operasyon yapacağım.

Buradan kongre üyelerine söylüyorum, onu seçenlere söylüyorum. %20-%30 fazla harcama yapacağız diye yetki istediler, dağıldılar. Bizim tüzüğümüz %10'dan fazlasına müsaade etmiyordu. %30 fazla harcama yaptılar. Böyle giderse 12 milyarı bulur borç.

Aziz Yıldırımdan basın toplantısında çok konuşulacak sözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koça yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım

'BORÇ BATAĞINDA SOL BEK ALDILAR, SAMET AKAYDİN'İ ALDILAR'

Kongre üyelerine sesleniyorum. Çıkın hesap sorun. Aziz Yıldırım konuşsun istiyorlar. Ben bir daha konuşmayacağım. Bana ne ya! Ben 20 sene başkanlık yaptım, bitti. Fenerbahçe borç batağında ve bunu onlar yaptı. Sol bek aldılar, Samet Akaydın'ı aldılar. Başka transfer yaptılarsa, onların ödemesi var. 50 Milyon Dolar Yapı Kredi'den para aldı, bu para nerede? Kendisi kulübe ne kadar verdi? Açıklasın, teşekkür edelim. Motive olur.

'FENERBAHÇE, KOÇSPOR OLDU'

Koç grubuna yaptığı sponsorluklar için teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Katkı sağlarken para veriyor olarak düşünmemek lazım. Fenerbahçe, Koçspor oldu. Yönetimle ilgili öyle şeyler duyuyoruz ki. Doğru yanlış bilmiyorum ancak doğruysa yandık. Ali Koç 80 tane oyuncu aldı, 10 tane hoca getirdi 5 senede... Yazık.  Oyuncu sattın, 'Fener Ol' dedin, 'Mesut Ol' dedin, cebimden para verdim dedin... Ne kadar verdin, anlat bilelim.

Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz sürecinin kulübümüzün mali yapısına çok kötü bölümleri oldu. Sponsor bulmakta zorlandık. Bu sürecin kulübümüze verdiği finansal zararı görmezden geliyoruz bazen.

Aziz Yıldırım: Biz başkan adayı aramıyoruz. Başkan adayı olmak isteyenler 'Ne olacak bu takımın hali' diyerek bize geliyorlar. 

'BİZ DE 4 SENE ŞAMPİYON YAPAMADIK AMA...'

Benim çocuklarım var. Fenerbahçe kaybedince üzülüyorlar. Maçı izlerken çocuğum geldi, 'Baba kaç kaç' diye sordu. 'Kazanıyoruz' dedim. İçeri gidip geldi, 'Baba ama orada 0-2 yazıyor' dedi. Biz buralara geldik. Biz de 4 sene şampiyon yapamadık ama mahkemelerle uğraşıyorduk. FETÖ ile mücadele ettik. FETÖ'yü iyi anlamak lazım. Sonunda devleti ele geçirmek için kurulan örgüttür. Bu örgüt ile mücadele ettik.

'GÖNLÜMDEN GEÇEN BAŞKAN ADAYI MURAT ÜLKER'DİR'

'Fenerbahçe'de çok başkan adayı var. Gönlümden geçenlerden biri Murat Ülker'dir. Benim Nihat Özdemir ile görüştüğüm söyleniyor ancak onun başkan olma ihtimali yok, kulüpten istifa etti. Bizim bildiğimiz, Nihat Bey aday olamaz. Kulüp üyeliğinden istifa etti. Olsa desteklerim elbette.

'Murat Ülker dostumdur. Ayda bir yemek yeriz. Kendisi iyi ve büyük bir Fenerbahçeli. Onun başkan olmasını çok isterim. Çok katkıları olur. Murat Bey'e başkanlık çok yakışır. Bu onun verebileceği karar. Bu kararı verirse, bütün gücümle desteklerim. 3 Temmuz'da Fenerbahçe'nin ayakta kalması için çok büyük destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Ama yaptıkların desteğin bilinmemesini istediler.'

Aziz Yıldırımdan basın toplantısında çok konuşulacak sözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koça yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım

'FERİT ŞAHENK ADAY OLUSA YİNE DESTEKLERİM'

'Ferit Şahenk ismi de geçiyor ancak kendisiyle 6 aydır hiç görüşmedim. Ferit Şahenk de iyi bir insandır. O da aday olursa, karar verirse yine desteklerim.'

'BEN KURULA GELİRİM AMA ORADA OLACAKLARI TAHMİN EDEMİYORLAR MI?'

'Divan Kurulu'na da Genel Kurul'a da gelirim ama orada olacakları tahmin edemiyorlar mı? Kendi güvenliklerini sağlayabilecekler mi? Ya daha 30 kişi orada olay çıkardı hepsi dağıldı. Uğur Bey dağıldı, siz orda dağıldınız.

'FENERBAHÇE RUHUNU KAYBEDİYORUZ'

Fenerbahçe'de yitirilen duygular var. Çocuklar mutsuz. Mevcut yönetim yüzünden Fenerbahçelilik ruhunu kaybediyoruz. Sportif başarı olmayabilir. Kazanabilirsin, borç olabilir altından kalkabilirsin ancak mevcut yönetim sayesinde Fenerbahçe ruhunu kaybediyoruz. Bunun asla telafisi yok ve en büyük sorun bu.

'ARDA'YI TUT, YANINA KUYTLAR,ORTEGALAR, TUNCAYLAR, HOOİJDONLAR AL'

Geçen söyledim yine tavsiye veriyorum: Arda'yı tut, yanına Kuytlar, Ortegalar, Tuncaylar, Hooijdonklar gibi yıldızlar al. Fenerbahçe'nin geleceğini kur. 

Ben Fenerbahçe ile sevinen Fenerbahçe ile üzülen bir insanım. Benim yanımda Fenerbahçe'ye hainlik yapacak bir tane insan olamaz.

'BASKETBOLU BİZE VERİN DEDİK, CEVAP VERMEDİLER'

Türkiye Kupası az para veriyor. Sorun sistemde, kupada değil. Futbolculara verdiğimiz paranın karşılığını alamıyoruz. Türkiye Kupası para vermiyor. Yönetime dedik ki basketbolu bize verin. Senede 25 Milyon dolar bütçe ayırmıştık. 3 sene geçti üzerinden. Cevap vermediler. Neymiş, teminat mektubu istenmiş. Ya Aziz Yıldırım'ın ismi teminattır. Benden ala teminat mı var?

Aziz Yıldırımdan basın toplantısında çok konuşulacak sözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koça yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım

'KENDİ YAPTIĞIM STADA 3 TANE ARABAYLA GİDEMECEKSEM GİTMEM' DEDİM'

Kendi yaptığım stada 3 tane arabayla gidemeyeceksem 'Gitmem' dedim. Ben giderim, kendimi de korurum. Ancak onlar kendini koruyamaz. Gördük işte, rezalet.

'KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI'NDAN İSTİFA ET'

Ali Bey acilen Kulüpler Birliği başkanlığını bırakması lazım. Buradan kulübe sağladığın bir fayda var mı? Yok. O zaman bırakacak, kulübüne yöneleceksin. 

'Pantolonunu çekti, taklidimi yaptı. Sonra da yok öyle böyle diyor... Ben zona hastasıydım, pantolonumun kemerini bağlayamıyordum. Topunuz gelin diye kimi kast ediyorsun kardeşim? Bu top kimdir?'

'BEN SÖYLEMEYE BAŞLARSAM YER YERİNDEN OYNAR'

11.5 Milyar TL kesin borç var. İsteyen ile iddiaya girerim. Borcu kaç katına çıkardınız. 'Hasta olmasa neler söyleyecektim' diyor. Bana ne söyleyeceksin? Hiçbir şey söyleyemezsin. Ben bir söylemeye başlarsam, yer yerinden oynar. 

'Uğur Dündar, 'Ben Divan Başkanı olmak istiyorum. Televizyonu bırakacağım. Gazeteciliği de giderek azaltacağım' dedi. Biz de destekledik. Geldiğimiz noktada maalesef kulüpte siyaset daha çok arttı. Fenerbahçe Spor Kulübü, üst kimliktir.'

Siz siyaset yapmazsanız, ülkenin siyasetini idare eden insanlarla diyalog kurarsınız. Bu ilişki de kulüplere menfaat sağlar. Vergi olur, arazi olur, şu olur bu olur. Daima onlarla iyi geçinme mecburiyetiniz var.

Sevgili Fenerbahçeliler, bölünmeyin. Bir tane Fenerbahçe var. Birlik olun. Fenerbahçe, yenilmez bir büyüklüktür. Bugün içinde bulunduğunuz koşullar, sürekli olmayan bir süreçtir. Tarihimizden gelen Fenerbahçe yenilmez inancı, bir gerçektir. Bu gerçek anca, birlik ve beraberlikle gerçekleşecektir.

EDİN DZEKO VE YENİ TEKNİK DİREKTÖR SORUSUNA CEVAP

Edin Dzeko iyi oyuncu, inşallah faydalı olur. Bugün yorum yapmam yanlış olur. Karim Benzema'yı almasını söylemedim, onun gibi oyuncuları almasını söyledim. Sizin gönlünüzde yatan bir teknik direktör var mı? sorusuna Aziz Yıldırım, 'Var, Jose Mourinho. Öyle bir soru soruyorsun ki kızım... Bir yönetim var, onlar karar verecek. Yönetimin tasarrufuna biz karışamayız.' cevabını verdi. Teknik direktör adaylarıyla alakalı soruya Yıldırım, 'İsmail Kartal neden gitmiş Hacca? Dua etmek için mi, başka bir şey için mi?' yanıtı verdi.

'BAŞKANLIĞA HER ZAMAN HAZIRIM'

'Başkanlığa hazır mısınız?' sorusuna ise Aziz Yıldırım, 'Ben her zaman hazırım. Param da var rahat ol ama mesele o değil.' ifadeleriyle cevap verdi.

'GALATASARAY'DA OYNAMIŞ ESKİ BİR FUTBOLCU YANIMA GELDİ...'

Galatasaray ile oynadığımızda, soyunma odasına indiğimizde 'bugün bayramımız' derdik. Oyuncuları motive etmek için bunu söylerdik. Bir hafta önceden başlardık konuşmaya. Gereken neyse yapardık.  Galatasaray'da oynamış ve futbolu bırakan bir kardeşimiz yanıma geldi. 'Zamanında Kadıköy'e gelince Alex'i, Anelka'yı gördüğümüzde ayaklarımız titrerdi. Mağlup olacağımızı kabul edip sahaya çıkardık. Ama şimdi rahatız' dedi. Bunları kaybettik. 3 tane yiyoruz, çıkıp gidiyorlar. Seyirciden tepki yok. Stadyuma kimin girdiği belli değil.'

Aziz Yıldırımdan basın toplantısında çok konuşulacak sözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koça yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım

OBRADOVİC CEVABI

'Zeljko Obradovic ile ilişkimiz çok başka noktalardaydı. Hayat tarzımız ve yaşayışlarımız benziyordu. İspanya'da Baskonia'da 35 sayı fark yedik. Oyuncularla kavga etmiş, istifa etmiş. Ozan Balaban aradı 'Kıyamet kopuyor' dedi. 'Boşver' dedim. Baskonia Başkanı, Obradovic'i zor tutmuş. Herkese bağrınıyormuş. İstanbul'a geldiler, otelde görüştük. 'Oynamıyorlar, para alıyorlar, sizin yüzünüze nasıl bakacağım?' dedi. Menajerini çağırdım ve 3 sene sözleşmesini uzattık, şaşırdı. 5 dakika sözleşme imzaladık, sonra Mahmut Uslu ile sabaha kadar muhabbet. Hala konuşuyoruz, görüşüyoruz.' dedi.

Bu ifadelerin ardından Aziz Yıldırım basın toplantısını noktaladı.

--------------

Geçtiğimiz hafta neler yaşanmıştı?

Aziz Yıldırım geçtiğimiz hafta Başkan Ali Koç’a güven tazelemesi için olağanüstü genel kurula gitme çağrısı yapmıştı. Bu çağrı üzerine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçen hafta düzenlenen olağan mali genel kurulda Aziz Yıldırım'a 'Ya aday olun ya da karşımızdan çekilin' sözleriyle yüklenmişti. 

Aziz Yıldırımdan basın toplantısında çok konuşulacak sözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koça yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım

YILDIRIM’IN SÖZLERİ SONRASI KONGREDE KAVGA ÇIKTI!

Yıldırım konuşmasının devamında, Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmasını da “Maddi ve manevi değerini, yıllar önce yitirmiş bir kupa organizasyonun finalinin kazanılması, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan ve yönetiminin beş yıllık kötü icraatları için bir kurtuluş ümidi asla olamaz.” diyerek eleştirmişti. Aziz Yıldırım konuşmasının son bölümünde ise, genel kurul üyelerini Fenerbahçe’nin geleceğine sahip çıkmaya davet etmişti.

“BİZİ AŞAĞIYA ÇEKMEYE ÇALIŞMAYIN!”

Koç, ”Kendi efsane başkanımızla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bizleri aşağıya çekmeye çalışmayın Sayın Aziz Yıldırım. Sizi anlamakta güçlük çekiyorum çünkü bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor. Ben size saygıda, sevgide kusur edeceğimi sanmazdım. Saygıda yine etmem. Ben sizi böyle tanımıyordum, çok değişmişsiniz. Kulübe hizmetleriniz için sizden Allah razı olsun, çok uğraştınız ama son 5-6 sene işin şirazesi kaydı. Bize hep öğretmediniz mi, muhaliflere kızmadınız mı, 'bir şey söyleyecekseniz kürsüde söyleyin' demediniz mi? 'Mertçe burada konuşun' demediniz mi? Bu sadece size mi geçerli değil? Siz niye buraya gelmiyorsunuz, bize yol göstermiyorsunuz. Siz bizim neden elimizden tutmuyorsunuz? Niye Nihat Özdemir gibilere ses çıkartmıyorsunuz? Haksız yere 1 sene hapse atıldınız, bu adama bir şey demeyi bırakın kapısına gidip başkanlık teklif ettiniz. 'Yapıp yapmadım' demeyin geçen sefer olduğu gibi. 'Genel kurula geleceğim' dediniz, gelemediniz. Gelmediniz demiyorum gelemediniz." demişti.

Aziz Yıldırımdan basın toplantısında çok konuşulacak sözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koça yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım

AZİZ YILDIRIM'DAN BASIN TOPLANTISI KARARI

Bu gelişmeler üzerine Aziz Yıldırım da Beylerbeyi'ndeki bir otelde basın toplantısı düzenleme kararı aldığını açıklamıştı.

 

Aziz Yıldırımdan basın toplantısında çok konuşulacak sözler Fenerbahçe Başkanı Ali Koça yanıt: Hiç aday çıkmazsa ben adayım

YORUM YAZ