MENÜ

Aziz Yıldırım'a sert yanıt: Yazıklar olsun!

Fenerbahçe Kulübü 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda başladı. Mali Genel Kurula başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı. Kurulda söz alan Fenerbahçe Kongre Üyesi Suat Müftüoğlu, dün açıklamada bulunan Aziz Yıldırım'a yanıt verdi.

Aziz Yıldırım'a sert yanıt: Yazıklar olsun!

Fenerbahçe Kulübü 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda başladı. Mali Genel Kurula başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve üyeleri katıldı. Olağan Mali Genel Kurulun divan başkanlığına, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, oy çokluğu ile seçildi. Kurulda söz alan Fenerbahçe Kongre Üyesi Suat Müftüoğlu, kulübün eski Başkanı Aziz Yıldırım hakkında sert ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

TARTIŞMAK İSTİYORSAN BURAYA GELECEKSİN!

Kongremiz hayırlı olsun. Burası tartışma alanıdır. Fenerbahçe Kulübü'nün sorunları burada tartışılır. Ama dışarıdan, medya yoluyla Fenerbahçe'nin çıkarlarını tartışmaya açarsak, bunun sonu gelmez. Eğer tartışmak istiyorsan, kulübün çıkarlarını konuşmak istiyorsan buraya geleceksin!

YAZIKLAR OLSUN!

Maddi, manevi bütün varlığını ortaya koymuş bir Başkanımız var. Sen kalkacaksın, medya yoluyla bu Başkanı eleştireceksin. Yazıklar olsun diyorum!

BORÇ AÇIKLANDI

Bu arada Fenerbahçe'nin borcu açıklandı. Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, 31 Aralık 2022 itibarıyla Fenerbahçe Kulübü’nün borcunun 7 milyar 686 milyon TL olduğunu ifade etti. Vodina, kısa vadeli yükümlülüklerin 3 milyar 407 milyon TL, uzun vadeli yükümlülüklerin ise 4 milyar 279 milyon TL olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

DENETİM KURULU RAPORU AÇIKLANDI

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, denetim kurulu raporunu okudu. Bilecik, "Bizim dışımızda bazı gelişmeler olmasaydı yaptığımız tüm bu iyileştirmelerin en az 2-3 misli daha iyi sonuçları açıklayabilirdik. Türkiye’de 5 yılda Euro 3,5 katına çıktı. 2018’de 612 milyon Euro borç devralmıştık. Bu borcu yüzde 60 oranla 386 milyon Euro’ya düşürdük” dedi.Aziz Yıldırıma sert yanıt: Yazıklar olsun

 

YORUM YAZ