Arama

Popüler aramalar

Aziz Yıldırım için

Ersun Yanal ve futbolcular, akşam saatlerinde Türkiye'ye ayak basacak olan Başkan Aziz Yıldırım'ı karşılayabilmek için idmanı bir saat geriye çekti.

Aziz Yıldırım için

Yargıtay’ın onama kararı sonrasında tüm dikkatlerin çevrildiği Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün İstanbul’a ayak basıyor... Bir süredir ailesiyle birlikte Fransa’da tatil yapan Yıldırım’ı geniş kitlelerin karşılaması bekleniyor. Başkan'ı karşılamak üzere Fenerbahçe'nin tüm sporcularının da havaalanında olacağı edinilen bilgiler arasında.

Fenerbahçe'li futbolcular ve Ersun Yanal, Başkan Aziz Yıldırım'ı karşılayabilmek için saat 18.00'de başlayacak idmanı 17.00'a çekti. Böylelikle Yıldırım uçaktan indiği esnada tüm futbolcular Sabiha Gökçen'de olacaklar.

YUSUF DURSUN

Haberin Devamı