MENÜ

Aziz Yıldırım haklı!

Trabzon ve Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi hedef alan açıklamalarını FANATİK aracılığıyla cevaplayan Aziz Yıldırım'ın sözlerini camiayı yakından takip eden yazarlarımız Tamer Bağlan ve Hasan Ali Atasoy'a sorduk: Başkan sizce haklı mı?

Aziz Yıldırım haklı!

‘Temizlig’ciler!

Fenerbahçe’nin şampiyon olma olasılığının bulunduğu lig şaibelidir! Başka bir takım şampiyon olduğunda ise, tertemizdir! Aziz Yıldırım’ın da nihayet vurguladığı bu garip, yazık, aciz ve çok komik anlayış, Türk futbolunun içinde ne tür kifayetsizlerin bulunduğunun açık göstergesidir. İttifak, karalama, engel olma ve kazanma yolunda her yolu serbest gören zihniyetler, ne yazık ki futbolumuzun önemli mevkilerindedir. Bir devlet bakanı (Faruk Çelik) bile, “Fenerbahçe’ye rakip olan kalecileri dikkatle takip ediyorum” diyebilmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü ve Aziz Yıldırım’ın hatası, bunları muhatap alıp, yanıt vermesidir!

Tamer Bağlan

Bukalemungiller Korosu
Eğer Fenerbahçe yarışın içinde olmasaydı, ortalık süt limandı. Aziz Yıldırım noktasına virgülüne doğru söylüyor. Bu palavradan feveranı yadırgayanları yadırgıyorum. Şaşırmış gibi yapanlara şaşırıyorum. Hep aynı tezgah, hep aynı ucuz ve pespaye senaryo, hep aynı utanmaz cephe, hep aynı rezillik... Aktöründen, figüranına ezberlenmiş bir güruh. Fenerbahçe bukalemungiller ittifakına cevap yetiştirme telaşına ve demeç dalaşına girerse, hem tezgaha düşer hem de oyundan düşer. Bence bu efektleri umursamadan hedefe kilitlenip, yoluna devam etmeli. Maçlar dışında hiçbir şeye odaklanmamalı. Yoksa yine bedel ödeyen Fenerbahçe olur.

Hasan Ali Atasoy

Aziz Yıldırım ne demişti?
*** Hatırlayın geçtiğimiz sezonun son haftalarını... Fenerbahçe liderliğe yükseldikten sonra ve şampiyonluk için son maçına çıkarken, birileri, ‘bu lig şaibeli’ diyordu. Fenerbahçe şampiyonluğu kaybettikten sonra ‘tertemiz bir lig’ oldu ve Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı varken şaibeden bahsedenler, daha sonra ağzına şaibe lafını hiç almadı. Aslında bütün mesele budur.

*** Özgener Federasyonu geldikten sonra Trabzonspor kupa şampiyonu oldu, Beşiktaş hem kupayı aldı hem de lig şampiyonu oldu, Bursaspor lig şampiyonluğuna ulaştı. Peki ya Fenerbahçe ne yaptı? Ne ligde şampiyon olabildi ne de kupada mutlu sona ulaşabildi. Ben hakemleri etkiliyor, sonuçları belirliyormuşum! Böyle olsa, en azından geçtiğimiz yıl şampiyonluğu kaybetmezdik.

Haberin Devamı
YORUM YAZ