MENÜ

Avrupa basınından Arda Güler isyanı!

Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Arda Güler için hemen hemen her gün yeni bir transfer iddiası ortay atılırken, Avrupa medyası oyuncunun transferiyle ilgili en büyük engeli sayfalarına taşıdı. İşte detaylar...

Avrupa basınından Arda Güler isyanı!

Sarı-Lacivertliler’de belki de yapılacak transferlerden, hatta yeni teknik direktörün kim olacağından çok Arda Güler’in geleceği merak ediliyor. Başkan Ali Koç, 18 yaşındaki süper yeteneğin en az 1 yıl daha Fenerbahçe formasını giymesi için elinden geleni yapıyor.

Haberin Devamı

Ancak Avrupa devlerinin yoğun ilgisi, Arda’nın karar vermesini zorlaştırıyor. Türk futbolunun süper çocuğu için büyük kulüpler resmen yarış halinde.

REAL MADRID VE BARCELONA YARIŞIYOR

Arda Güler için son olarak İspanyol devleri Real Madrid ve Barcelona devreye girdi. İki takım da yıldız oyuncuyu serbest kalma maddesini ödeyerek transfer etmek istiyor. Henüz bir resmi teklif yapılmasa da durumu yakından takip ettikleri biliniyor.

Avrupa basınından Arda Güler isyanı

BABASININ İSTEKLERİ ÇILDIRTTI

Arda Güler'in transferinde en büyük engellerden biri de babasının istediği yüksek komisyon miktarı oldu. Öyle ki komisyon olarak görüşülen kulüplerden 20 milyon Euro istendiği iddia edildi.

PORTEKİZ BASINI MANŞETE TAŞIDI

Arda Güler'in babasının istediği yüksek komisyon miktarı Avrupa basınının da gündemine oturdu. Portekiz'in yüksek tirajlı gazetelerinden Record ve A Bola konuyu manşete taşıdı.

Haberin Devamı

'KOMİSYON BONSERVİSTEN DAHA FAZLA'

A Bola'nın "Türk yıldız için istenen komisyon, bonservisinden daha fazla" manşetiyle duyurduğu haberde, "Arda Güler'in babası Mino Raiola kadar komisyon istiyor" ifadelerine yer verdi.  30 Nisan 2022'de yaşamını yitiren ünlü menajer Mino Raiola, oyuncularını transfer ederken aldığı yüksek komisyonlarla tanınıyordu.

Portekiz basını, Raiola'dan örnekler vererek, "Türkiye'de takipçileri var" ifadelerini kullandı.

Avrupa basınından Arda Güler isyanı

'KORKUNÇ KOMİSYON'

Record'un da gündeminde Arda Güler vardı. "Korkunç komisyon" başlığıyla yayınlanan haberde, 'Yıldız oyuncunun temsilcileri ürkütücü bir komisyon istiyor: 20 milyon Euro" ifadeleri kullanıldı.

Haberde ayrıca Arda Güler için devrede olan Benfica'nın bu isteklerin ardından masada kalktığı da belirtildi.

Avrupa basınından Arda Güler isyanı

YORUM YAZ