MENÜ

Avrupa, Arda Güler'i konuşuyor! Gündem olan manşet...

Avrupa transfer piyasasının gözdesi olan Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, İspanyollar’ın ünlü gazetesi AS’ın kapağına manşet oldu.

Avrupa, Arda Güler'i konuşuyor! Gündem olan manşet...

Önce Fenerbahçe’de formayı kaptı, sezonun ikinci bölümünün yıldızı oldu. Ardından Ay-Yıldızlı formayı giymenin gururunu yaşadı, Galler karşısında muhteşem bir golle Milli Takım’da ilk kez bu sevinci yaşadı. Kariyerinde şu ana kadar başarı basamaklarını hızla tırmanan Arda Güler, bundan sonra da hız kesmeyecek gibi görünüyor. Avrupa transfer piyasasında adı en çok geçen oyuncu olan 18 yaşındaki yıldız, dün İspanya’nın ünlü gazetesi AS’ın hem kapağına hem de Real Madrid sayfasına manşet oldu.

Haberin Devamı

Arda’ya iki seçenek

Kapakta ‘Güler çılgınlığı’ başlığını kullanan AS, iç sayfada ise ‘Güler için Türk tutkusu’ ifadelerini kullandı. Gazete, genç yeteneğin peşinde Real Madrid, Barcelona ve Sevilla’nın yanı sıra Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin yarısının olduğuna dikkat çekti. Real Madrid’in 17.5 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini ödeme konusunda tereddüt yaşamadığı belirtilen haberde, İspanyol devinin Arda’ya iki seçenek sunduğu belirtildi.

Avrupa, Arda Güleri konuşuyor Gündem olan manşet...

Real, pes etmiyor

İlki, bonservisi alındıktan sonra yeni sezonu da Fenerbahçe’de kiralık olarak geçirmesi. İkincisi ise 18 yaşındaki oyuncunun Real Madrid’in B takımı olan Castilla’da görev yapması. Ancak Arda Güler ve babasının bu iki seçeneğe de sıcak bakmadığı vurgulandı. Buna rağmen Real Madrid’in pes etmediği; genç yıldız için en iyi seçeneğin kendileri olduğuna ikna etmeye çalışacağı kaydedildi. Haberde, Valverde, Vinicius, Rodrygo, Camavinga ve Bellingham gibi genç yetenekleri ikna konusunda Real Madrid’in taktiklerinin işe yaradığı yazıldı. Ayrıca İspanyol devinde daha önce Nuri Şahin, Hamit Altıntop ve Mesut Özil gibi Türkler’in forma giydiği hatırlatıldı.

Haberin Devamı

Sevilla’dan oynama garantisi

AS Gazetesi, Barcelona’da futbolun yeni patronlarından Deco’nun önceliği Arda Güler’e verdiği ve bu transferi çok istediği belirtildi. Sevilla’nın ise 18 yaşındaki yıldıza iyi bir proje sunduğu ve gelir gelmez takımın önemli parçalarından biri olma garantisi verdiği öne sürüldü. Bu takımların yanı sıra Newcastle, Dortmund ve Ajax’ın da Arda Güler için çalışmaları sürdürdüğü kaydedildi.

Avrupa, Arda Güleri konuşuyor Gündem olan manşet...

Ailesi yüksek komisyon istiyor iddiası

Bir başka İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo da son dönemde Arda Güler’e sayfalarında sıkça yer veriyor. Mundo Deportivo, son olarak Fenerbahçe’nin süper yeteneğiyle ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Buna göre Arda, transferde tercihini Sevilla’dan yana kullandı. Ancak genç yıldızın babası ve menajerinin yüksek komisyon talebi nedeniyle KırmızıBeyazlılar’ın ‘elinin kolunun bağlandığı’ öne sürüldü. 18 yaşındaki oyuncunun transferiyle ilgili yüksek komisyon iddiası yeni değil. Daha önce de Ajax ve Dortmund’un aynı gerekçeyle görüşmelerde ilerleme kaydedemediği belirtilmişti.

Haberin Devamı

Avrupa, Arda Güleri konuşuyor Gündem olan manşet...

YORUM YAZ