MENÜ

Arda Güler'le ilgili bomba gelişme! Takım belli, kiralık gidebilir...

Barcelona Yönetimi, Arda Güler transferini bitirme konusunda son derece emindi. Ancak müthiş yarışı kazanan taraf Real Madrid oldu. Bu transfer çalımı, İspanya’da gündemin 1 numarası haline geldi. 4 büyük spor gazetesinin 3’ünde, Real’in Arda transferi manşetleri süslerken 18'lik solak yıldızın geleceği ile ilgili ortaya çıkan bir detay gözlerden kaçmadı. Genç futbolcunun ayrıca Madrid yolculuğuna dair ayrıntılar da belli oldu.

Arda Güler'le ilgili bomba gelişme! Takım belli, kiralık gidebilir...

Avrupa’da bu transfer dönemine damgasını vuran isim Arda Güler. Kıtanın neredeyse tüm devlerinin girişimde bulunduğu Türk futbolunun süper çocuğu için son olarak Barcelona ve Real Madrid kıyasıya bir rekabete girmişti. Barcelona, sportif direktörü Deco’u Türkiye’ye gönderdi. Katalanlar, Ali Koç’la iyi ilişkiler sayesinde 18 yaşındaki yıldızı kadroya katma konusunda son derece emindi. Ancak Real Madrid’in son dakika atağıyla Arda’yı ikna etmesi gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

İSPANYA ARDA'YI KONUŞUYOR

İspanya’da yayın yapan 4 büyük spor gazetesinin 3’ünün ilk sayfasının manşetinde Arda Güler vardı. Marca, “Madrid, Güler transferinde Barça’yı yendi” başlığını kullandı.

PEŞ PEŞE 3 GÜNDÜR MANŞETTE

Peş peşe 3 gün genç yeteneğe ilk sayfasında yer veren Sport, “Madrid’den Güler için büyük teklif” ifadeleriyle haberi okuyucularına duyurdu.

Arda Gülerle ilgili bomba gelişme Takım belli, kiralık gidebilir...

PEREZ'İN GÖVDE GÖSTERİSİ, BARÇA'NIN HAYAL KIRIKLIĞI

AS Gazetesi ise, “Güler, Madrid’i seçti” dedi. Göz koyduğu hemen her oyuncuyu transfer etmesiyle bilinen Real Madrid Başkanı Florentino Perez, bir kez daha ezeli rakibine karşı gövde gösterisi yaparken, Barcelona cephesinde ise büyük bir hayal kırıklığı yaşandı.

6 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Haberin Devamı

Arda Güler’in Real Madrid’e transferiyle ilgili resmi açıklama her an yapılabilir. Genç yıldız, Madrid’e gidip sağlık kontrolünden geçtikten sonra 6 senelik sözleşmeye imza atacak. Arda, yeni takımının sezon öncesi çalışmalarına katılacak.

Arda Gülerle ilgili bomba gelişme Takım belli, kiralık gidebilir...

XABI ALONSO DETAYI! BAYER LEVERKUSEN'E GİDEBİLİR

Real Madrid’in bu sezon 18 yaşındaki oyuncuyu kadroda tutup tutmayacağı ise belirsiz. İspanyol devi, Milli yıldızı Xabi Alonso’nun çalıştırdığı Leverkusen’e kiralayabilir.

İKİ NEDENİ VAR!

Bunun iki nedeni var. İlki, 2024’ün yazında ayrılacak olan Carlo Ancelotti’nin yerine Alonso’nun getirilmesi planlanıyor. Böylece Arda, Real Madrid’de yeni hocası olması muhtemel başarılı teknik adamla Leverkusen’de çalışmış olacak. Diğer sebep ise Alman ekibinin son yıllarda genç yeteneklerin gelişimi konusunda parmak ısırtan bir performans sergilemesi.

ARDA, MADRİD'E GİTTİ

Fenerbahçe'de yükselen performansıyla dikkatleri çeken Arda Güler, Real Madrid ile anlaşma sağladı. Genç yıldız, bugün kalkacak özel uçakla Madrid'e gitti.

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başladıktan sonra Fenerbahçe altyapısına geçen Arda Güler, gösterdiği performansla tüm takım taraftarlarının beğenisini toplarken dev kulüpleri peşine taktı.

Sarı-lacivertli takımda devam etmek istemeyen ve Real Madrid ile anlaşan 18 yaşındaki futbolcu, bugün saat 15.00'te Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Madrid'e hareket etti. Sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak Arda Güler, Fenerbahçe Kulübü'nün kasasına ise ciddi anlamda katkı sunacak ayrıca sarı-lacivertliler genç futbolcunun bir sonraki satışından da pay alacak. 

Haberin Devamı

Öte yandan Arda Güler'in sağlık kontrolünden geçtikten sonra 6 senelik sözleşmeye imzalaması ve transferin kısa süre içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Arda Gülerle ilgili bomba gelişme Takım belli, kiralık gidebilir...

YORUM YAZ