MENÜ

Arda Güler'e bir dev talip daha! Kritik görüşme bugün

Bugün Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirecek Arda Güler'in geleceği belli oluyor. Genç yıldızın durumu yakından takip edilirken kendisine bir dev talip daha çıktı.

Arda Güler'e bir dev talip daha! Kritik görüşme bugün

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi durumu en çok merak edilen isimlerin başında Arda Güler geliyor. Genç yıldızın durumu herkesçe yakından takip ediliyor.

Haberin Devamı

MİLLİ FORMAYLA SİFTAHI MÜTHİŞ YAPTI

Arda Güler, A Milli Futbol Takımımız'ın forması altında attığı muhteşem golle Galler maçına damga vurdu. Galler karşısında 61. dakikada oyuna dahil olan genç yıldız, 80. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazdan sol ayağıyla muhteşem bir şut çıkararak kaleci Danny Ward'u çaresiz bıraktı ve dördüncü A Milli maçında ilk golünü atmayı başardı.

Arda Gülere bir dev talip daha Kritik görüşme bugün

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MUHTEŞEM GOL

Türkiye'nin, Galler'i Samsun'da 2-0 yendiği maçın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonla galibiyetten dolayı Milliler'i tebrik etti. Burada Arda Güler ile de konuşan Erdoğan, "Arda gözlerinden öperim. Gerçekten muhteşem bir goldü. Bunlar çok istisna gollerdir. Tebrik ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

BİR SEZON DAHA KALABİLİR

Ay-Yıldızlılar'ın, Galler'i 2-0 yendiği maçta enfes bir gol atan ve 18 yaş 114 günle A Milli Takımımız'ın tarihinde bir resmi maçta fileleri sallayan en genç oyuncu olan Arda, geleceğiyle ilgili soruya, "Öncelikle her şeyin, herkes için hayırlı olmasını istiyorum. Başka bir şey de söylemek istemiyorum" demişti.

Arda Gülere bir dev talip daha Kritik görüşme bugün

Yıldız futbolcunun, 1 yıl daha Fenerbahçe formasını giyip, sonrasında ayrılma gibi bir ihtimalinin de olduğu ifade ediliyor.

KRİTİK GÖRÜŞME BUGÜN

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla adını Avrupa'nın dev kulüplerinin listesine yazdıran Arda Güler'in sarı-lacivertli ekipteki geleceği belli oluyor. Birçok kulüp, Arda Güler'i kadrosuna katmak isterken, sarı-lacivertliler de genç yıldızın en az 1 sezon daha kulüpte kalmasını istiyor.

Arda Gülere bir dev talip daha Kritik görüşme bugün

Fenerbahçe'nin 2023/24 sezonunda giyeceği formaların lansmanında başkan Koç ile Arda Güler bir araya geldi. Keyifli anların yaşandığı lansmanda Ali Koç ile Arda Güler, yarın görüşmek üzere sözleşti. Başkan Ali Koç'un, Arda Güler'e 'yarın 1'de görüşürüz' dediği duyuldu. Başkan Ali Koç, saat 13.00'de görüşeceği Arda Güler ile şartları konuşarak sarı-lacivertli ekipte kalması için ikna etmeye çalışacak.

BİR DEV TALİP DAHA!

Birçok Avrupa devinin sıraya girdiği Arda için özellikle Ajax, Milan, Dortmund ve Benfica'nın çok istekli olduğu konuşuluyordu.

Haberin Devamı

Arda Gülere bir dev talip daha Kritik görüşme bugün

2025'e kadar Kanarya ile sözleşmesi olan ve 17.7 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan genç yıldız için son olarak Roma'nın da devreye girdiği iddia edildi.

 

Arda Gülere bir dev talip daha Kritik görüşme bugün

YORUM YAZ