MENÜ

Arda Güler'den sürpriz Fenerbahçe mesajı! Trabzonspor maçından sonra...

Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasının ardından çıkan olaylar hem Türkiye'de hem de Avrupa basınında büyük yer kapladı. Öte yandan Real Madrid'in yıldızı Arda Güler de olaylı mücadeleden sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Arda Güler'den sürpriz Fenerbahçe mesajı! Trabzonspor maçından sonra...

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği Trendyol Süper Lig 30. hafta mücadelesinin ardından istenmeyen olaylar yaşandı. Mücadelenin bitiş düdüğüyle birlikte  Fenerbahçeli oyuncular orta alanda galibiyeti kutlarken, Trabzonsporlu taraftarlar sahaya girerek sarı-lacivertli oyunculara saldırdı. Fenerbahçeli futbolcular da karşılık verince ortalık adeta savaş alana döndü.

Haberin Devamı

EREN ELMALI ADETA SİPER OLDU

Dün akşam Trabzon'da maçın ardından tek olumlu görüntü, Trabzonspor'un sol beki Eren Elmalı'nın çabalarıydı. Trabzonspor taraftarlarının sahaya atlaması sonrası yaşanan kavgalarda Eren Elmalı'nın Fenerbahçeli futbolculara siper olması dikkat çekti. Fenerbahçeli futbolcuların soyunma odasına koşması sırasında Eren Elmalı'nın taraftarlara engel olduğu görüldü.

Arda Gülerden sürpriz Fenerbahçe mesajı Trabzonspor maçından sonra...

BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Öte yandan maçın 90+10'uncu dakikasında Dominik Livakovic'in kale içerisindeki tedavisinde de Eren Elmalı'nın dikkat çeken bir hareketi olmuştu. Millî sol bek, Hırvat kaleci tedavi görürken tribünlerden yabancı madde gelmemesi adına adeta set kurmuştu. Eren Elmalı'nın bu hareketi Fenerbahçeli futbolseverlerin takdirini topladı.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'DEN İSMAİL YÜKSEK'E YANIT

Öte yandan, olaylı maçın ardından İsmail Yüksek maçta sahaya atılan bir meşaleyi tuttuğu fotoğrafla birlikte 'Ne büyük gurur Fenerbahçeli olmak!' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımda bulundu. Real Madrid forması giyen A Millî Takım'ın yıldızı Arda Güler de Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından İsmail Yüksek'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma yanıt verdi. Arda Güler, "İşte budur!" ifadelerini kullandı.

Arda Gülerden sürpriz Fenerbahçe mesajı Trabzonspor maçından sonra...

Arda Güler antrenmanda büyüledi! Carlo Ancelotti'ye mesaj...

 

YORUM YAZ