MENÜ

Arda Güler'den Mesut Özil paylaşımı

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, Mesut Özil'in futbolu bıraktığını açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Arda Güler'den Mesut Özil paylaşımı

Kariyerinde Schalke04, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir'de top koşturan yıldız futbolcu Mesut Özil, futbol yaşantısını sonlandırdığını duyurdu.

Haberin Devamı

FUTBOLU BIRAKTIĞINI DUYURDU

Başarılı orta saha, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim” cümlelerine yer verdi.

Süper Lig'de Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe ile toplamda 36 maça çıkan Mesut, 8 gol ve 3 asistlik performansla takımlarına katkıda bulundu.

İRFAN CAN KAHVECİ: HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER

İrfan Can Kahveci'den de Mesut Özil için veda paylaşımı geldi. Tecrübeli futbolcu Instagram mesajında, "Seninle beraber sahada olmak, seni tanımak, abi kardeş olmak, senden bir şeyler öğrenmek ne kadar iyi bir insan olduğunu görmek benim için büyük bir mutluluktu abi. Bana ve dünya futboluna kattığın her şey için teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Arda Gülerden Mesut Özil paylaşımı

 

ARSENAL VE REAL MADRID'DEN VEDA

Formasını giydiği Arsenal ve Real Madrid'den de Mesut Özil paylaşımları geldi. İngiliz ekibi, Twitter hesabından, "Bize yaşattıkların için teşekkürler. Senin için en iyisini diliyoruz." ifadeleri kullanılırken, İspanyol ekibi de "Mesut Özil'in futbolu bırakma kararını duyurmasının ardından ona tüm minnettarlığımızı göstermek istiyoruz. Sana ve ailene iyi şanslar diliyoruz." sözleri söylendi.

ARDA GÜLER'DEN MESAJ

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler de sosyal medya hesabından Mesut Özil ile ilgili bir paylaşımda bulundu. 18 yaşındaki başarılı futbolcu, Sarı Lacivertli forma altında beraber oynadığı tecrübeli isim için idollerinden biri olduğunun altını çizdi.

Genç futbolcu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Genç bir futbolcu için idollerinden biriyle sahada yan yana oynamış olma duygusu tarif edilemez bir mutluluk. Küçükken videolarını izleyerek senden öğrendiklerimden, aynı forma altında oynadığımız günlere kadar bana öğrettiğin her şey için sonsuz teşekkürler abi. Yolun hep açık olsun."

 

Arda Gülerden Mesut Özil paylaşımı

 

GELECEĞİN 10 NUMARASI OLARAK LANSE ETTİ

Haberin Devamı

Mesut Özil'in Fenerbahçe forması giydiği dönemde özel olarak ilgilendiği Arda Güler için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda genç futbolcu için "Geleceğin 10 numarası" ifadelerini kullanmıştı. 

 

Arda Gülerden Mesut Özil paylaşımı

YORUM YAZ