MENÜ

Arda Güler transferinde detaylar belli oldu! 1 Milyar Euro...

Bu yaz transfer döneminin şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden biri olan Arda Güler'in geleceğinin bu hafta içinde belli olması bekleniyor. En ciddi adım Barcelona'dan gelirken genç futbolcuya önerilen rakamlar da netleşmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Arda Güler transferinde detaylar belli oldu! 1 Milyar Euro...

Sadece Türkiye’de değil, bütün Avrupa’da herkesin merakla beklediği Arda Güler’in transferinde artık resmi karar bekleniyor. Barcelona da Arda için öne çıkan kulüp olarak dikkat çekiyor. Katalan ekibinin genç futbolcu ve ailesiyle yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

AVRUPA ARDA'YI KONUŞTU

Avrupa transfer piyasasında adı en çok geçen oyuncu olan 18 yaşındaki yıldız, dün İspanya’nın ünlü gazetesi AS’ın hem kapağına hem de Real Madrid sayfasına manşet oldu.

Kapakta ‘Güler çılgınlığı’ başlığını kullanan AS, iç sayfada ise ‘Güler için Türk tutkusu’ ifadelerini kullandı. Gazete, genç yeteneğin peşinde Real Madrid, Barcelona ve Sevilla’nın yanı sıra Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin yarısının olduğuna dikkat çekti. Real Madrid’in 17.5 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini ödeme konusunda tereddüt yaşamadığı belirtilen haberde, İspanyol devinin Arda’ya iki seçenek sunduğu belirtildi.

Arda Güler transferinde detaylar belli oldu 1 Milyar Euro...

BAŞKAN DA DUYURDU

Joan Laporta, Barcelona Taraftar Kulüpleri toplantısının ardından Mundo Deportivo'ya açıklamalarda bulundu. Arda Güler transferine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Laporta, Fenerbahçe'yle görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Laporta açıklamasında, "Çok genç bir oyuncu. Oyuncu izleme departmanımız onu uzun süredir takip ediyor. Avrupa'daki tüm önemli kulüplerin onu istediği doğru ve biz de Fenerbahçe ile görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

TRANSFERDE EL CLASICO

Tüm bu gelişmeler sonrasında adeta yeşil sahalarda nefes kesen El Clasico yani Barcelona-Real Madrid arasındaki rekabet bu kez masada kızıştı.

Sadece Türkiye’de değil, bütün Avrupa’da herkesin merakla beklediği Arda Güler’in transferinde artık resmi karar bekleniyor. Barcelona da Arda için öne çıkan kulüp olarak dikkat çekiyor. Katalan devinin 23 milyon euroya kadar bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu bildirildi.

Arda Güler transferinde detaylar belli oldu 1 Milyar Euro...

DECO BİZZAT DEVREDE

Skorer'de yer alan habere göre; Arda’nın 17.5 milyon euroluk serbest kalma maddesini yükseltme talebine sıcak bakan Barça, genç yıldızın 1 sene daha Fenerbahçe’de kalmasını da onaylıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen Barcelona’nın sportif direktörü Deco’nun da Arda Güler ve ailesiyle yapılan görüşmelerden olumlu izlenim edindiği kaydedildi.

ROBERTO CARLOS İDDİASI

Barcelona Başkanı Laporta da dün yaptığı açıklamada Arda Güler transfer etmek için görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi. Öte yandan Real Madrid’in de Arda ısrarı bitmiyor. Real Madrid adına Roberto Carlos’un İstanbul’a gelip görüşmeler yürüteceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Arda Güler transferinde detaylar belli oldu 1 Milyar Euro...

SÖZLEŞME DETAYLARINDA DUDAK UÇUKLATAN RAKAM

Sport'un Arda Güler ile ilgili geçtiği haberde de Barcelona'nın bonservis için 23 milyon euroyu gözden çıkardığı ayrıca serbest kalma bedelinin de 1 milyar euro olacağını yazdı. Ayrıca genç oyuncunun bonservisinde 23 milyon euronun yanı sıra 10 milyon euro bonusların da olacağı ifade edildi. 

Arda Güler transferinde detaylar belli oldu 1 Milyar Euro...

Bu hafta içinde Arda Güler ve ailesinin kesin kararını vermesi bekleniyor.

Arda Güler transferinde detaylar belli oldu 1 Milyar Euro...

YORUM YAZ