MENÜ

Arda Güler için sürpriz adres! Barcelona veya Real Madrid'den kiralayacaklar...

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler konusunda Barcelona ve Real Madrid'in transfer yarışı sürerken yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği merak edilen genç oyuncu için İspanyol devlerinden kiralama ihtimaliyle yeni bir ekip devreye girdi.

Arda Güler için sürpriz adres! Barcelona veya Real Madrid'den kiralayacaklar...

İspanya spor medyası adeta Arda Güler ile yatıp, Arda Güler ile kalkıyor. Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki yıldızı, ülke basınında manşetleri süslemeye devam ediyor. Özellikle futbolda İspanya’nın en çok konuştuğu konu, Türk futbolunun göz bebeği olan başarılı oyuncunun hangi takıma transfer olacağı. Sadece İspanyol futbolunun değil, dünyanın iki devi olan Barcelona ve Real Madrid, uzun süredir belki de ilk kez bir futbolcu için bu kadar rekabete girişti.

Haberin Devamı

1 MİLYAR EURO!

Sport Gazetesi, U19 Dünya Şampiyonu olan İspanya Basketbol Takımı’nın haberini bile daha küçük kullanarak, 18 yaşındaki oyuncuyu ilk sayfada manşete taşıdı. “Arda Güler için geri sayım” başlığı kullanılan haberde, “Türk futbolunun incisi, Fenerbahçe Başkanı ve teknik direktörüyle bir görüşme yaparak kararını açıklayacak. Barcelona, Deco’nun Türkiye ziyareti sonrası bir adım önde görünüyor” ifadeleri kullanıldı.

Arda Güler için sürpriz adres Barcelona veya Real Madridden kiralayacaklar...

Sport, Barcelona ve Real Madrid’in Arda için yaptığı teklifin detaylarını da paylaştı. Buna göre Barça, 2 taksit halinde toplam 23 milyon Euro bonservis ödemeye hazır. Bordo-Mavililer, Arda ile 5 yıllık sözleşme imzalayıp serbest kalma bedelini de 1 milyar Euro olarak belirleyecek. Real Madrid ise Sarı-Lacivertliler’e, 17.5 milyon Euro’luk serbest kalma ücretini 24 ayda 3 taksitle ödemeyi ve sonraki satıştan yüzde 20 pay vermeyi önerdi.

Haberin Devamı

'1 YIL KALMAYI SORUN ETMİYOR'

El Mundo Deportivo Gazetesi ise ilk sayfasının sür manşetinde, “Karar anı” başlığını kullandı. Haberin detayında ise Fenerbahçe’nin genç oyuncusu için Real Madrid’in halen ciddi şekilde masada olduğu belirtildi. Buna rağmen Barcelona’nın Arda Güler transferini bitirme konusunda kendinden emin olduğuna vurgu yapıldı.

Arda Güler için sürpriz adres Barcelona veya Real Madridden kiralayacaklar...

Arda’nın, La Liga’nın finansal kriterleri nedeniyle sıkıntı yaşayan Barça’nın Arda’ya imza attırsa bile bu sezon kadroya yazdıramama tehlikesi yaşadığı ancak genç yeteneğin 1 yıl daha Fenerbahçe’de kalmayı sorun etmeyeceği belirtildi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON İÇİN TEK İHTİMAL FENERBAHÇE DEĞİL!

Barcelona'ya transferi daha muhtemel gözükür hale gelen Arda Güler'in yeni sezonda kiralık olarak Fenerbahçe forması giymesi talep ediliyor ama işleri değiştirecek opsiyonlar da söz konusu. İspanyol basını, genç yıldızı yeni sezonda kiralık olarak kadroya katmak isteyen ekiplerin olduğunu belirtiyor.

Arda Güler için sürpriz adres Barcelona veya Real Madridden kiralayacaklar...

BETIS'TEN SÜRPRİZ TALEP

ElGolDigital'in haberine göre Real Betis, önümüzdeki sezon için Arda Güler'i kadrosuna katmak istiyor. İspanyol ekibi, Barcelona veya Real Madrid'in oyuncuyu kadrosuna katması durumunda ilk takımda şans bulmasının zorluğunu faktör olarak kullanarak Arda Güler'i bir sezon kiralık olarak oynatmayı planlıyor. Nitekim Sport, Real Betis'in bu talebini Barcelona tarafına da ilettiği ve bu gelişmenin kulüp tarafından bilinmekte olduğunu aktardı.

Haberin Devamı

 

Arda Güler için sürpriz adres Barcelona veya Real Madridden kiralayacaklar...

YORUM YAZ