MENÜ

Arda Güler için efsane isim Türkiye'de! Başkan resmen açıkladı...

Türk futbolunun gözbebeği, Fenerbahçe'nin altın çocuğu Arda Güler için devler sıraya girdi. 18 yaşındaki futbolcunun adı her geçen gün başka Avrupa ekibiyle anılırken milli yıldız için efsanevi isim Türkiye'ye geldi. Hem Fenerbahçe hem de genç oyuncu dev kulüp adına ikna edilmeye çalışılacak.

Arda Güler için efsane isim Türkiye'de! Başkan resmen açıkladı...

Önce Fenerbahçe’de formayı kaptı, sezonun ikinci bölümünün yıldızı oldu. Ardından Ay-Yıldızlı formayı giymenin gururunu yaşadı, Galler karşısında muhteşem bir golle Milli Takım’da ilk kez bu sevinci yaşadı. Kariyerinde şu ana kadar başarı basamaklarını hızla tırmanan Arda Güler, bundan sonra da hız kesmeyecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

'Yeni takımını seçti' iddiası

Arda için dev takımlar görüşmelere başladı ve Fenerbahçe'nin 17.5 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunan Arda'yı takımda tutması zor görünüyor ve Arda Güler'in önümüzdeki sezon için yeni takımını seçtiği aktarılmıştı.

Arda Güler için efsane isim Türkiyede Başkan resmen açıkladı...

Madrid'in planı hazır

İspanyol yayın organı Marca'nın haberine göre; Arda Güler'i kadrosuna katmak isteyen Real Madrid, yıldız oyuncunun 1 yıl daha Fenerbahçe'de forma giymesine izin verecek. Arda böylece, hem daha fazla oynayacak hem de daha sonra Real Madrid'e daha hazır bir şekilde gitmiş olacaktı.

ALİ KOÇ VE İSMAİL KARTAL'DAN İLK FOTOĞRAF!

Sevilla'yı istiyor...

İspanya'daki yayın organı Mundo Deportivo'da çıkan habere göre Arda, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan Sevilla'nın formasını giyecek. Genç oyuncunun, yeni sezon öncesinde İspanyol ekibinin kamp çalışmalarına katılmak için İspanya'ya hareket ederek takıma dahil olacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

Arda Güler için efsane isim Türkiyede Başkan resmen açıkladı...

'Güler çılgınlığı'

Bir diğer İspanyol gazetesi AS da Arda Güler'i ana sayfasına taşırken, "Güler Çılgınlığı" manşetini attı. Haberin detayında, 18 yaşındaki oyuncuyla Real Madrid, Barcelona, Sevilla, Milan, Manchester United, PSG ve Borussia Dortmund'un ilgilendiği aktarıldı.

Arda Güler için efsane isim Türkiyede Başkan resmen açıkladı...

İtalyanlar duyurdu

Bugün de ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio bomba bir iddiayı ortaya attı. Milli oyuncunun peşindeki Barcelona, Arda transferini bitirmek için sportif direktörü Deco'yu, Türkiye'ye gönderdi. Haberde; Barça'nın efsanevi yıldızı Deco'nun, Fenerbahçe ile görüşerek, genç oyuncuyu kadroya katmayı hedeflediği kaydedildi. Ayrıca Deco, onlarca talibi bulunan Arda Güler'le de temasa geçecek. Portekizli yıldız, 18 yaşındaki orta sahayı da ikna etmeye çalışacak.

Laporta: Arda transferini bitirmeye çalışıyoruz

OnzeTV3'e konuşan Barcelona Başkanı Joan Laporta da bu durumu resmen açıkladı. Laporta, "Arda Güler çok yetenekli bir futbolcu. Transfer etmek için çalışıyoruz. Deco bugün İstanbul'daydı. La Liga, gelecek sezonun operasyonlarını 'fair play'i etkilemeden yürütmemizi sağlıyor. Arda Güler çok yetenekli bir oyuncu ve transferi bitirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU...

Arda Güler için efsane isim Türkiyede Başkan resmen açıkladı...

Baba Güler'den astronomik istek!

İtalyan Gazeteci Matteo Moretto, Arda Güler'in babası Ümit Güler'in genç yıldız için istediği komisyonu, "Arda Güler'in babasının istediği 18-20 milyon euroluk komisyon transferin önündeki en büyük engel" şeklinde açıklamıştı. Eğer bu iddialar doğrıysa bu süreçten sonra nasıl bir yol izleneceği de merak konusu...

Arda Güler için efsane isim Türkiyede Başkan resmen açıkladı...

YORUM YAZ