MENÜ

Arda Güler için dev talip! Durumunu yakından takip ediyorlar

Fenerbahçe'de geleceğin yıldız adayları arasında yer alan Arda Güler'in geleceği şimdiden büyük merak konusu. 17 yaşındaki başarılı futbolcu için şimdiden dev kulüpler sıraya girmiş durumda.

Arda Güler için dev talip! Durumunu yakından takip ediyorlar

Fenerbahçe'de bu sezon Süper Lig şampiyonluğu hedeflenirken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı Lacivertli takımın futbolcularına da diğer takımlardan büyük ilgi var.

Haberin Devamı

ENNER VALENCIA GİDECEK Mİ KALACAK MI?

Son olarak Meksika ekibi Cruz Azul, tecrübeli oyuncuyu transfer etmek istemişti. Ancak teklifi geri çeviren Enner Valencia, Fenerbahçe’de kalmak istediğini söyledi.

Arda Güler için dev talip Durumunu yakından takip ediyorlar

BİZZAT AÇIKLADI

Deneyimli golcü, “Fenerbahçe’de mutluyum. Avrupa’nın en zorlu liglerinden birinde oynuyorum. Burada sadece kendi taraftarımız tarafından değil, rakip taraftarlarca da seviliyorum. Benimle fotoğraf çektirmek istiyorlar” dedi. Valencia, Fenerbahçe’nin dünya çapında bir kulüp olduğunu belirterek, “Ailem de İstanbul’da kalmak istiyor. Eğer yönetimimiz sözleşmemi uzatma kararı alırsa, tercihim burada kalmaktan yana olacak” ifadelerini kullandı.

ROSSI'YE TEKLİF VAR

Brezilya'nın efsane kulüplerinden Flamengo, Fenerbahçe'den Diego Rossi'yi kadrosuna katmak istiyor.
Brezilya basını, Uruguaylı oyuncu için Fenerbahçe'ye teklif yapılacağını duyurdu. Takımın başına geçen Vitor Pereira'nın eski öğrencisi Rossi'nin transferi için ısrarlı olduğu ifade edildi. Bu sezon Fenerbahçe'de 30 maça çıkan Diego Rossi, 3 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

Arda Güler için dev talip Durumunu yakından takip ediyorlar

ARDA GÜLER KADRO DIŞILARLA YARIŞIYOR

Sadece Fenerbahçe’nin değil, Türk futbolunun en büyük yeteneği olarak görülen Arda Güler, Ümraniye maçında da süre almadı. Genç yıldız, dakika bulma konusunda sadece sezonun ilk yarısında kadroya yazılmayan Lemos ve Bruma ile peş peşe sakatlıklar yaşayan Mert Hakan’ı geçebildi.

KULÜBEDEN SEYRETTİ

Sarı-Lacivertli taraftarlar onu sahada görmek istiyor, gittiği deplasmanlarda rakip taraftarlar bile büyük sevgi gösterisinde bulunuyor. Sadece Fenerbahçe’nin değil, Türk futbolunun en büyük yeteneği olarak görülen Arda Güler, Jorge Jesus’tan zar zor şans buluyor. Bulduğu her fırsatı da en iyi şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü hocasının gözüne giremiyor. 17 yaşındaki oyuncu, kupadaki Rizespor mücadelesinde ilk 11’de oynadı, çok iyi bir performans sergiledi, harika bir de asist yaptı. Arda, buna rağmen Ümraniyespor mücadelesini de kulübeden seyretti.

Arda Güler için dev talip Durumunu yakından takip ediyorlar

3 GOL, 2 ASİST

Arda Güler, bu sezon dakika bulma konusunda, ilk dönemde kadroya yazılmayan Mauricio Lemos ve Bruma ile yarışıyor! Bonservisine 4 milyon 250 bin Euro ödenen Portekizli oyuncu, 5 resmi maçta 191 dakika sahada kaldı. Lemos ise 5 karşılaşmada 360 dakika oynadı. Arda, Lemos’u ancak Rizespor karşılaşmasının ardından geçebildi. 17 yaşındaki yetenek, 15 mücadelede sadece 379 dakika görev yaptı, buna rağmen 3 gol, 2 asistlik katkı sağladı. Genç yıldız, kadroda süre bulma konusunda bu ikilinin yanı sıra sadece, birçok sakatlık yaşayan Mert Hakan Yandaş’ın önünde yer alabildi (Yeni transfer Samet Akaydın ve yedek kaleciler dışında).

Haberin Devamı

DEV TALİP

Fenerbahçe’nin yetenekli yıldızı Arda Güler, ciddi anlamda PSG’nin radarında duruyor. Foot Mercato’nun haberine göre, PSG’nin futbol direktörü Luis Campos, Mayıs 2022’den bu yana 17 yaşındaki futbolcuyu yakından izliyor, detaylı raporlar hazırlıyor. PSG hem kanatlarda oynayabilen hem de merkezde yer alabilen genç oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. PSG’nin transfer listesinde üst sıralarda yer bulan Arda Güler konusunda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ise tam tersi bir düşüncede olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı’nın Arda Güler’in takımdan ayrılmasını istemediği vurgulandı. Haberde ayrıca Arda’nın potansiyelinin dikkat çektiği, yetenekleriyle kısa sürede adından söz ettirdiği kaydedildi. Ara transfer döneminde Arda’nın PSG’ye gelmesinin mümkün olmadığı bildirildi. Bu nedenle PSG’nin daha olası transferlere yöneleceği aktarıldı.

17 yaşındaki yetenek bu sezon Fenerbahçe’de 15 resmi maçta 379 dakika süre aldı, 3 gol atıp 2 asist yaptı.

YORUM YAZ