MENÜ

Arda Güler için ilklerin gecesi! Fenerbahçe-İstanbulspor maçında sahnede...

Fenerbahçe'nin yıldız 10 numarası Arda Güler, Sarı Lacivertliler'in İstanbulspor'u Kadıköy'de ağırladığı maça damga vurdu. Ancak Kadıköy'de ilkleri yaşayan genç yıldızın resitali, zafere yetmedi.

Arda Güler için ilklerin gecesi! Fenerbahçe-İstanbulspor maçında sahnede...

Fenerbahçe'nin harika çocuğu, İstanbulspor maçına damga vurdu. Arda Güler, 25. dakikada Emre Mor'un kaleciden dönen şutunu tamamladı ve perdeyi açtı. Genç yetenek, 51. dakikada ise ceza sahası dışından arka köşeye harika bir vuruşla kaleci Alp Arda'yı bir kez daha avladı. Ancak genç yıldızın resitali, zafere yetmedi

Haberin Devamı

AVRUPA ŞAMPİYONU TAKIM TARAFTARI SELAMLADI

Süper Lig’in 31. Haftasında sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelirken, mücadele öncesi Sarı Lacivertli kulübün Avrupa şampiyonu olan kadın basketbol takımı da stadyuma gelerek taraftarı selamladı. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, İstanbulspor maçı öncesi Ülker Stadı’nın çimlerine inerek ‘Dünya’nın en büyük spor kulübü Fenerbahçe’ yazılı pankart açtı ve EuroLeague Kupası ile birlikte taraftarı selamladı.

Arda Güler için ilklerin gecesi Fenerbahçe-İstanbulspor maçında sahnede...

LİG ŞAMPİYONLUĞU DA GELEBİLİR

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Basketbol Süper Ligi final maçında yarın sahasında ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ile oynayacak, Sarı Lacivertliler bu müsabakayı kazanması halinde ligde de şampiyonluğunu ilan edecek.

Haberin Devamı

ÇOK KONUŞULACAK OLAY!

JORGE JESUS'TAN 5 DEĞİŞİKLİK

Süper Lig’in 31. haftasında sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelirken, Kanarya'da kadroda 5 farklı isim yer aldı. Başakşehir karşısında 11’de sahaya çıkan Oosterwolde, Arao, Rossi, Crespo ve İrfan Can Kahveci’nin yerine Alioski, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Emre Mor ve Joao Pedro yer aldı. Fenerbahçe’nin İstanbulspor karşısındaki 11’i şu şekilde:

Arda Güler için ilklerin gecesi Fenerbahçe-İstanbulspor maçında sahnede...




"İrfan Can Eğribayat, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydin, Szalai, Alioski, İsmail Yüksek, Arda Güler, Mert Hakan Yandaş, Emre Mor, Pedro ve Valencia."

EMRE MOR'LA OKAN ARASINDA GERGİNLİK

Fenerbahçe'de İstanbulspor mücadelesi öncesinde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Willian Arao ve Enner Valencia sarı kart ceza sınırında yer alıyorlardı. Mücadelenin 44. dakikasında Fenerbahçe'de Emre Mor, kendisine bir müdahalede bulunan Okan Erdoğan ile tartışma yaşadı.

Arda Güler için ilklerin gecesi Fenerbahçe-İstanbulspor maçında sahnede...

SİVASSPOR MAÇINDA YOK

Bu gerginlik sonrası oyun dururken hakem Kadir Sağlam, iki oyuncuya da sarı kartını gösterdi. Fenerbahçe'de gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Emre Mor, takımının Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı mücadelede forma giyemeyecek.

ARDA GÜLER İÇİN BİR İLK!

Arda Güler için dün, ilklerin gecesi oldu. Jorge Jesus, öğrencisini 11'de sahaya sürdü. 18 yaşındaki oyuncu, böylece kariyerinde ilk kez peş peşe 3 maça ilk 11'de başladı. Sağ kanatta görev yapan Arda, İstanbulspor savunmasının soluna zor anlar yaşattı. Dakikalar 25'i gösterdiğinde Emre Mor, solda içeri girip vuruşunu yaptı. Arda, kaleci Alp'ten dönen topa rakip defans oyuncularından erken hamle yaparak bu sezon ligde Kadıköy'deki ilk gol sevincini yaşadı.

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

KADIKÖY'DE GOL DÜELLOSU!

LİGDE 4 GOLE ULAŞTI

Sarı-Lacivertliler'in ve Türk futbolunun harika çocuğu, ikinci yarıya da harika başladı. Arda, 51. dakikada sağ kanatta topu alıp içeri hareketlendi. 18 yaşındaki yıldız, ceza sahası dışından sol ayağıyla arka direğe muhteşem bir plase vuruş yaparak bu kez jeneriklik bir gole imzasını attı. Bu sezon daha önce Kasımpaşa mücadelesine 2 kez fileleri sarsan Arda, böylece ligde 4 gole ulaştı. Genç oyuncunun ligde 2 de asisti bulunuyor.

Arda Güler için ilklerin gecesi Fenerbahçe-İstanbulspor maçında sahnede...

'GOLLERİM KAZANSAYDIK ÖNEMLİ OLACAKTI'

Genç yıldız attığı gollerden sonra büyük mutluluk yaşamıştı. Ancak maçın 3-3 berabere bitmesi, Arda Güler'in sevincinin yarıda kalmasına neden oldu. 18 yaşındaki oyuncu 90 dakikanın ardından yaptığı açıklamada, "Kesinlikle kazanmalıydık. Başka bir şeye tahammülümüz kalmadı. Attığım goller, kazansaydık önemli olacaktı. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz" dedi.

YORUM YAZ