MENÜ

Ali Koç ve İsmail Kartal'dan ilk fotoğraf! Fenerbahçe'de hayırlı olsun ziyareti

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ayrılığı sonrasında teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merak konusuydu. Ali Koç, 'Camianın DNA'sını bilen' sözleriyle ipucunu vermiş ve adayları en aza indirmişti. İsmail Kartal teknik adam olarak resmen açıklanırken tecrübeli hocanın Samandıra'da göreve başladığı öğrenilmişti. Ali Koç ile Kartal'dan ilk fotoğraflar da geldi.

Ali Koç ve İsmail Kartal'dan ilk fotoğraf! Fenerbahçe'de hayırlı olsun ziyareti

Mekke'de hac ziyaretine giden İsmail Kartal, gece İstanbul'a geldi. Göreve gelir gelmez soluğu Samandıra'da alan Kartal, vakit kaybetmeden yeni sezon çalışmalarına başladı. 

Haberin Devamı

Yönetim harekete geçmeye hazırlanıyor

Ekibi ile birlikte geceyi Samandıra'da geçiren İsmail Kartal, yeni takımın oluşması için oyuncu analizleri gerçekleştirdi. Başkan Ali Koç'un da tam desteğini arkasına alan İsmail Kartal, takımın eksiklerini kısa sürede analiz edip yönetime sunacak ve transfer konusunda yönetim harekete geçecek.

Ali Koç ve İsmail Kartaldan ilk fotoğraf Fenerbahçede hayırlı olsun ziyareti

'İmza töreni önümüzdeki hafta'

Başkan Ali Koç ile teknik direktör İsmail Kartal'dan yeni sezon için ilk fotoğraf da geldi. Sarı-Lacivertliler'in resmi hesabından paylaşılan fotoğraflara, "Samandıra Can Bartu Tesislerinde mesaisine başlayan Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’a, Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimiz hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkanımızın yanı sıra Genel Sekreter Burak Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ketenci’nin katıldığı ziyarette, yeni sezon yapılanması ve takvimi ile ilgili konular görüşüldü. Teknik Direktörümüz İsmail Kartal’ın resmi imza töreni önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek" notu düşüldü. 

Haberin Devamı

En yüksek puan ortalamasına sahip hoca

İsmail Kartal, Fenerbahçe'de 3'üncü, başkan Ali Koç döneminde ise 2'nci kez göreve geldi. Gösterdiği başarılı performansla camianın beğenisini toplayan Kartal, sarı-lacivertli ekipteki 2'nci dönemini alkışlarla tamamlamıştı. Ardından büyük umutlarla göreve getirilen Jorge Jesus istenileni veremeyince yeniden İsmail Kartal'da karar kılındı.  Başkanlık koltuğuna oturduğundan bu yana şampiyonluk yaşayamayan Ali Koç'un yeniden takımın başına getirdiği Kartal, yerli teknik adamlar içerisinde ise en yüksek puan ortalamasına sahip.

Ali Koç ve İsmail Kartaldan ilk fotoğraf Fenerbahçede hayırlı olsun ziyareti

Efsaneleri geride bıraktı

Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemlerde 2.21 puan ortalaması ile zirvede yer alan tecrübeli teknik adam, Sarı-Lacivertliler'de 2.16 ile Mustafa Denizli ve 2.08'le Aykut Kocaman'ı geride bıraktı. Kartal ayrıca, sarı-lacivertli ekiple şampiyonluk yaşayan yerli teknik direktörler Mustafa Denizli, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'dan (1.88) yüksek puan ortalaması ile dikkatleri çekti.

Ali Koç ve İsmail Kartaldan ilk fotoğraf Fenerbahçede hayırlı olsun ziyareti

YORUM YAZ