MENÜ

Ali Koç: Ekonomik durum denetleniyor

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, ilk dergi yazısında kulübün ekonomik durumuna vurgu yaptı, "Denetlememizi başlattık, şeffaflık gereği çıkan sonucu camiamızla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Ali Koç: Ekonomik durum denetleniyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi’nin bu ayki sayısına il yazısını yazdı. Camiaya başkan olarak seslenmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Koç, “Kongre sürecimiz ve 3 Haziran’dan bugüne dek yaşadıklarımız bizlere bir kez daha gösterdi ki; söz konusu Fenerbahçe olduğunda kalb umutla atan, maddi ve manevi tüm gücü ile kulübünün yanında omuz omuza olan koskoca bir camia var. Mazbatalarımızı aldıktan sonra yaptığımız ilk iş, kulübümüzün içinde bulunduğu finansal ve hukuki durumları tam olarak tespit edebilmek için bir denetleme süreci başlatmak oldu. Bu çalışmaların sonucunda ortaya çıkacak tabloyu, camiamız ile paylaşacağız” dedi ve ekledi:

‘Sermaye onayını bekliyoruz’

“Verdiğim sermaye girişi sözümü yerine getirmek için gerekli çalışmalara başladık, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan beklediğimiz onayları alır almaz bu sermaye girişini mevzuatın öngördüğü en kısa zaman diliminde gerçekleştireceğiz.

‘Üniversite için onay geldi’

“Üniversitemiz için de gereken çalışmaları en üst seviyede gerçekleştirebilmek ve akademik faaliyetleri en mükemmel seviyede sunabilmek adına başlangıç tarihi olarak öngörülen 2018/2019 öğretim yılının, bir yıl ertelenmesi için YÖK’ün müsaadelerine başvurulmuştur. Başvurumuz olumlu sonuçlandı.”

‘Basketbolda yapılanıyoruz’

“Basketbol şubemizde ise Başkanvekilimiz Semih Özsoy, Hocamız Obradovic ve Menajerimiz Gherardini ile yeni sezon yapılanmasına, bütçe, transfer ve pazarlama stratejilerine dair çeşitli değerlendirmelerde bulunduk. Diğer branşlarımızda da yönetim kurulumuzda yapılan görev dağılımları neticesinde, yeni sezon planlamalarını ve çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.”

‘Öğrenciye yüzde 50 indirim’

“Migros Tribününün alt kısmını geleceğimize ışık olacak öğrencilerimize yüzde 50 indirimli olarak sunacak, Fenerbahçe’yi gençlerle daha çok buluşturacağız. Hep birlikte yürüyeceğimiz bu yolda, tek ricamız, tüm branşlarımızda kombinelerimizi alalım, Fenerium’ları elimizden geldiğince destekleyelim, sezon boyunca çubuklu formamızın yanında, omuz omuza mücadele ederek, Fenerbahçe’mizin eşsiz potansiyelini hep birlikte ortaya koyalım.”

Fenerbahçeli futbolcular Cocu'yu sevdi

Haberin Devamı
YORUM YAZ