MENÜ

Alexander Djiku: Fenerbahçe'ye kupalar kazanmaya geldim

Fenerbahçe'nin 3+1 yıllık sözleşme imzaladığı Ganalı stoper Alexander Djiku, imza töreninde konuştu, "Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe. Buraya kupalar kazanmaya geldim." dedi.

Alexander Djiku: Fenerbahçe'ye kupalar kazanmaya geldim

Fenerbahçe'nin yeni transferi Alexander Djiku, Sarı-Lacivertlilere kupalar kazanmak için geldiğini söyledi. İmza töreninin ardından yeni transfer Alexander Djiku, yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ve sportif direktör Mario Branco kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'BURAYA KUPALAR KAZANMAYA GELDİM'

Fenerbahçe'ye transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Djiku, "Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe. Buraya kupalar kazanmaya geldim. Umarım bu sezonla beraber bütün kupaları kazanmaya başlayacağız" diye konuştu.

'ÜST DÜZEY BİR STOPER'

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, üst düzey bir stoperi kadrolarına kattıklarını aktardı.
Sportif direktör Mario Branco'ya teşekkürlerini ileten Baki, "Hayırlı olsun. Mutluyuz. Sportif direktörümüz Mario Branco ve yardımcısı Okan Özkan’a teşekkür ediyorum. Birkaç gündür, gece gündüz çalıştılar. 28 yaşında. Üst düzey bir stoper. Fransa’nın en üst seviyesinde 220 küsür maç oynamış. Avrupa’da da isim yapmış iyi bir futbol değerini kadromuza kattık. Mario Branco çok çalıştı ve transferi bitirdi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Alexander Djiku: Fenerbahçeye kupalar kazanmaya geldim

'BİZİMLE OLDUĞU İÇİN GURURLUYUZ'

Sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Mario Branco ise, yeni transfer Alexander Djiku için en iyisini dilediğini ifade etti.
Transferin sonuçlanmasından dolayı duyduğu mutluluğu belirten Branco, "Umuyorum ki Alexander Djiku, Fenerbahçe'de son kulüplerinde olduğu kadar heyecanlı olacak. Onun için en iyisini diliyorum. Burada bizimle olduğu için gurur duyuyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Alexander Djiku: Fenerbahçeye kupalar kazanmaya geldim

YORUM YAZ