MENÜ

Acun Ilıcalı'dan Hull City için Ryan Kent açıklaması

Devre arası transfer döneminde ayrılması beklenen Ryan Kent ile Hull City ilgileniyordu. İngiliz takımının sahibi Acun Ilıcalı'dan sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'dan Hull City için Ryan Kent açıklaması

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı ancak beklenen verimi alamadığı Ryan Kent ile yolları ayırmanın planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

İKİ İSİM GELDİ ÜÇÜNCÜ YOLDA

Devre arası transfer döneminde Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i kadrosuna katan sarı - lacivertliler, Çağlar Söyüncü'yü de kadroya katmak üzere... Bu transferin de birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Gidecek isimlerle de ilgili çalışmalar yürütülüyor. Sol kanatta Dusan Tadic ve Joshua King'in gerisinde kalan Ryan Kent'in ilk ayrılacak isim olması bekleniyor. İngiliz oyuncuya ilk talip olan takım ise, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'di.

Acun Ilıcalıdan Hull City için Ryan Kent açıklaması

ILICALI'DAN AÇIKLAMA GELDİ

İngiltere'de yayın yapan Hull Live'a konuşan Ilıcalı, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken Ryan Kent hakkında da konuştu. Ilıcalı, 27 yaşındaki oyuncuyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

"Ryan Kent şu anda listemizde yok. Çok iyi bir oyuncu ama olmasını beklediğimiz zihniyette değil. Kariyerini daha net planlamalı.

Amacımızın kulübümüze katılmaya daha kararlı ve odaklanmış oyuncularla sözleşme imzalamak olduğunu söyleyebilirim.

Eğer bir oyuncunun kafasında büyük bir karışıklık varsa o zaman onu zorlamaya çalışmam, biz onu zorlamayacağız. Oyuncuları zorlamak olumlu bir şey değil. Championship'te Hull City için oynamak isteyen oyunculara odaklanmak bizim için daha iyi."

Acun Ilıcalıdan Hull City için Ryan Kent açıklaması

YORUM YAZ