MENÜ

35 milyonluk asist! Mert Hakan Yandaş için olay iddia

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe karşılaşmasında sonradan oyuna girip hem asist yapan hem de ortaya çok iyi bir performans koyan Mert Hakan Yandaş'a büyük bir müjde geldi. İşte İsmail Kartal'ın kararı ve detaylar...

35 milyonluk asist! Mert Hakan Yandaş için olay iddia

Fenerbahçe'nin orta sahası Mert Hakan Yandaş, Çaykur Rizespor deplasmanında hayata adeta yeniden döndü... Bir süredir baskı altında olan ve ara transfer döneminde takımdan ayrılması gündeme gelen 29 yaşındaki futbolcu, Rize'de ikinci yarı oyuna girdikten sonra 3-1'lik galibiyette büyük bir pay sahibi oldu. Mert Hakan, Edin Dzeko'nun Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 öne geçiren golün asistini yapmış ve Dzeko tribünlere Mert Hakan'ı gösterip takım arkadaşının hakkını vermişti. Yıldız futbolcu Rize'deki hırslı futbolcuyla beğeni toplamıştı.

Haberin Devamı

İLGİNÇ ARDA GÜLER ÇIKIŞI

"ÇOK DOLUYUM" DEMİŞTİ

Millî futbolcu, Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından bir hayli doluydu. Kayserispor maçında Fred'in kırmızı kart görmesinin sebebi olarak gösterilen ve yoğun eleştiri alan tecrübeli oyuncu o maça değinerek, "Ben maçla ilgili çok fazla bir şey söylemeyeceğim. Kazandığımız için tabii ki mutluyuz. Kayseri'de yaşadığım talihsiz bir olay vardı. O günden bugüne kadar her şeyi içime attım. Açıkçası çok doluyum. Sadece bu armaya saygımdan sustum. Hiçbir zaman da konuşmadım. Bugün iyi gün diye de konuşmuyorum "dedi.

35 milyonluk asist Mert Hakan Yandaş için olay iddia

"KİMSEYE YEM ETMESİNLER"

Mert Hakan Yandaş, maçın ardından gündem olan açıklamalarına şu sözlerle devam etmişti: "Buradan yeniden bütün camiamıza, taraftarımıza gerçekten sesleniyorum. Bu kulübün bir parçasını, en ufak en genç oyuncusunu bile medyadaki kimseye yem etmesinler. Biz gelip geçiciyiz. Bu kulüp, bu arma kalıcı. Biz de bu armanın değerini herkesten iyi biliyoruz.

Haberin Devamı
Dikkat çeken Krunic yorumu! 'Dzeko dışında hiç kimse...'

Kimse merak etmesin. Onlardan tek ricam, son düdük çalana kadar kim olursa olsun ismin önemi yok, bizimle birlikte olsunlar. Aynı bugünkü gibi. Deplasmana gelen taraftarımız gibi. Bu arma için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Dediğim gibi maçla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Benim için de iyi geçtiği için çok ama çok mutluyum. Önemli olan Fenerbahçe."

YENİ SÖZLEŞME TEKLİFİ!

Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor karşılaşmasında gelen 3 puanda büyük bir pay sahibi olan Mert Hakan için sürpriz bir karar aldığı iddia edildi. Sarı-lacivertli kulübün, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcu ile kontrat yenileme kararı aldığı bildirildi. Fenerbahçe'nin, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda yıldız futbolcuya yeni sözleşmeyi sunması bekleniyor. Yıllık 12 milyon TL kazanan Mert Hakan'ın 3+1 yıllık yeni kontrat imzalayacağı ve yıllık ücretinin 35 milyon liraya çıkarılacağı gelen bilgiler arasında.

YORUM YAZ