3 büyüklerin transfer savaşı başladı! İşte Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın istediği yıldız

Süper Lig devleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş İspanyol devinde forma giyen yıldız oyuncuyu transfer etmeyi hedefliyor. Geçtiğimiz transfer dönemlerinde de yıldız ismin adı Türk kulüpleriyle anılsa da bu transfer bir türlü gerçekleşmemişti. İşte detaylar...

3 büyüklerin transfer savaşı başladı! İşte Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın istediği yıldız

Geçtiğimiz transfer dönemlerinde de adı sıkça Süper Lig ekipleriyle anılan yıldız futbolcu için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş devreye girdi. Önümüzdeki yaz transfer döneminde yıldız isim hakkında önemli gelimeler yaşanabilir. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

VEDA EDECEK!

Fransız milli futbolcu Thomas Lemar'ın, Süper Lig yolunda olduğu ifade edildi. Uzun süredir La Liga'da Atletico Madrid forması giyen yıldız orta saha, sezon sonunda takımına veda edecek. Atletico Madrid cephesinin, Lemar'ı gözden çıkardığı aktarıldı. Madrid ekibi yaz aylarında Lemar ile ayrılık kararı aldığını duyurdu.

Bu gelişmenin ardından yıldız futbolcunun menajerler vasıtasıyla Süper Lig devleri Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye önerildiği iddia edildi.

3 büyüklerin transfer savaşı başladı İşte Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaşın istediği yıldız

TÜRKİYE YOLU GÖRÜNDÜ!

Yaşanan bu gelişmenin ardından 28 yaşındaki Fransız futbolcu için Fenerbahçe'nin girişimlerde bulunduğu aktarıldı. Öte yandan önümüzdeki günlerde sarı lacivertlilerin ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın da bu transferde rakip olarak öne çıkabileceği vurgulandı. Monaco macerasının ardından uzun yıllar Atletico Madrid'de forma giyen Thomas Lemar için bu sezon beklenildiği düzeyde değildi.

Haberin Devamı

LEMAR'IN PERFORMANSI

Yıldız futbolcu yaşadığı büyük sakatlık sebebiyle La Liga'da bu sezon yalnızca 3 maçta toplam 167 dakika oynayabildi.

3 büyüklerin transfer savaşı başladı İşte Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaşın istediği yıldız

SICAK GELİŞME YAŞANABİLİR!

Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan ve 27 kez Fransa A Milli Takım formasını da terleten Thomas Lemar'ın, orta sahanın her bölgesinde forma giyebilmesi dikkat çekiyor. Önümüzdeki günlerde bu transferde sıcak gelişmelerin yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUM YAZ