MENÜ

134 gün sonra Soldado şov

Roberto Soldado, dün akşam Kayseri’nin direncini kıran isimdi. Ligde daha önce Sivasspor’a karşı 3 gol birden atan İspanyol yıldız, 134 gün sonra rakip fileleri 2 kez salladı, maça da damgasını vurmayı başardı.

134 gün sonra Soldado şov

Süper Lig’de şampiyonluk yolunda final maçlarına çıkan Fenerbahçe, zorlu Kayserispor engelini Roberto Soldado’nun etkileyici performansı sayesinde kolay geçti. Mücadeleye ilk 11’de başlayan Soldado, henüz 8. dakikada Mehmet Topal’ın savunma arkasına attığı topu harika bir şekilde kontrol etti ve ardından kaleye doğru hareketlenip, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Aatif’ın uzaktan attığı gol öncesinde Faslı futbolcuya pası verip, ikinci gole de katkıda bulunan Soldado, bununla da kalmadı. İspanyol forvet, ilk yarının son anlarında dakikalar 44’ü gösterdiğinde Giuliano’nun ara pasında ceza sahası içinde topla buluştu ve ilk vuruşunda kaleciden dönen topu takip edip, ikinci kez fileleri salladı.

63’te yerini Alper’e bıraktı

Böylece Soldado, tam 134 gün sonra Süper Lig’de tekrar gollerle tanıştı. Toplamda ligdeki gol sayısını 5’e çıkaran 32 yaşındaki futbolcu, bundan önceki 3 golünü ise 19 Kasım 2017’de Sivasspor’u 4-1 yendikleri mücadelede hat-trick yaparak atmıştı. Soldado, 63. dakikada ise oyundan çıktı ve yerini Alper Potuk’a bıraktı.

Aatıf'ın golü sonrası sosyal medya yıkıldı


Haberin Devamı
YORUM YAZ