MENÜ

Fenerbahçe Yunanistan'da kayıp: 82-68

EuroLeague’in 5. maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda karşılaştığı Panathinaikos’a 82-68 mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler, 2’de 2 ile başladığı organizasyonda, üst üste 3. yenilgisini aldı.

Fenerbahçe Yunanistan'da kayıp: 82-68

THY Avrupa Ligi 5. hafta maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Yunanistan temsilcisi Panathinaikos OPAP’a 82-68 yenildi. Atina’daki OAKA Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 22-13 önde geçen Yunan ekibi, soyunma odasına da 37-30 üstünlükle gitti. Üçüncü çeyrekte farkı bir sayıya kadar (41-40) indiren Fenerbahçe Beko karşısında son periyoda 62-56 önde giren Panathinaikos OPAP, salondan 82-68 galip ayrıldı. Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi’nde bu sezon üçüncü mağlubiyetini alırken, ev sahibi ekip ikinci galibiyetini elde etti. Panathinaikos OPAP’ta Nemenja Nedovic 28 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Sarı-Lacivertli takımda ise Lorenzo Brown 17 sayıyla oynadı.

Haberin Devamı

Kokoskov diskalifiye

Maçta itirazları sebebiyle 2. çeyrekte iki teknik faul alan Fenerbahçe’nin koçu Igor Kokoskov diskalifiye edildi. Kokoskov, 7:38 kala çalınmayan teknik faul ve 3:37 kala da De Colo’ya çalınmayan faule itirazından dolayı iki teknik faul aldı.

NBA’in son iki sezondaki MVP’si Giannis Antetokounmpo ve aynı zamanda takım arkadaşı olan Thanasis Antetokounmpo ile Los Angeles Lakers’ta şampiyonluk sevinci yaşayan Kostas Antetokounmpo kardeşler karşılaşmayı tribünden izlediler.

YORUM YAZ