MENÜ

Fenerbahçe yorumu: Türkiye'nin en kalitelisi!

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği'ne konuk oldu. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 5-1 kazanarak puanını 20'ye yükseltti. Yazarımız Erman Özgür, Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını Tivibu Spor'da değerlendirdi. Fenerbahçe'nin forvet hattını değerlendiren Erman Özgür, "Fenerbahçe santrfor özellikli oyuncular oynadığı zaman bu kadar kolay gol bulamadı ama ofansif orta saha özellikli oyuncularıyla oynadığı zaman oyun anlamında çok üstünlük sağlamadan rahat bir galibiyet aldıklarını düşünüyorum." dedi.

Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup etti. Yazarımız Erman Özgür, Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını Tivibu Spor'da değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin forvet hattını değerlendiren Erman Özgür, "Fenerbahçe santrfor özellikli oyuncular oynadığı zaman bu kadar kolay gol bulamadı ama ofansif orta saha özellikli oyuncularıyla oynadığı zaman oyun anlamında çok üstünlük sağlamadan rahat bir galibiyet aldıklarını düşünüyorum." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un Konyaspor maçı sonrası rotasyon sinyali verdiğini ifade eden Erman Özgür, "Özellikle Mert Hakan Yandaş özellikle bu rotasyonda olacağı söylenmişti. Konyaspor maçından 6 oyuncu farklı ama yine de Türkiye'nin en kaliteli kadrosu" dedi.

YORUM YAZ