MENÜ

Fenerbahçe yönetiminden hodri meydan

Fenerbahçe'de yönetim, her konuda daha sert bir politika izleme kararı aldı.

Fenerbahçe yönetiminden hodri meydan

Özellikle büyük maçlar öncesi ortaya atılan hakem polemiği Fenerbahçe Yönetimi'nin sabrını taşırdı. Ezeli rakiplerinin maçın hakemine yönelik maçtan bir kaç gün önce başlattığı tartışmalardan hep zarar gördüklerini savunan Sarı-Lacivertli Yönetim strateji değiştirme kararı aldı.

Son olarak Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun maçın hakemi Bülent Yıldırım'ı araması tepki çekmiş, hakem hatalarıyla 2 puan kaybettiklerini düşünen Fenerbahçe Yönetimi maçtan sonra ağır eleştiriler yapmıştı. Ancak giden puanların geri dönüşünün olmaması nedeniyle bundan sonra sessiz kalınmayacağı öğrenildi.

Teknik heyet ve takımın motivasyonu artırılacak

Yönetim kanadında bundan böyle sessiz kalınmayacağı ve kulübe zarar vereceklerini düşündükleri sözlü saldırılara en sert şekilde cevap verme kararı alındığı öğrenilirken takım motivasyonunu üst düzeye çıkarmak için de çaba gösterilecek.

Teknik heyet ve futbolcular için daha fazla zaman ayırmayı planlayan yöneticiler, sorunları minimuma indirmek, olumsuzluklara meydan vermemek için çalışmalar yapacak. Takımın baskı hissetmemesi ve şampiyonluk yolunda yara almaması için de her konuda yardımcı olunacak.

DHA
Aziz Yıldırım'ın sokağında bomba paniği

Haberin Devamı
YORUM YAZ