MENÜ

Fenerbahçe yeni oyununu tanıttı! Galatasaray detayı...

Fenerbahçe dijital platformdaki yeniliklerine devam ediyor. Oyun dünyasına da gireceklerini önceden müjdeleyen Ali Koç'un açıklamalarının ardından art arda yenilikler ortaya çıkmaya başladı. Önceki gün Fenerbahçe'nin ilk mobil oyunu FuBo Rolls yayınlanmış ve kısa zamanda büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi de Sarı Lacivertli ekip yaptığı paylaşım ile yeni oyunun duyurdu. Paylaşımda Galatasaray detayı gözlerden kaçmadı.

Fenerbahçe yeni oyununu tanıttı! Galatasaray detayı...

Geçtiğimiz sezonların aksine bu sezon dijital platformdaki yenilikleri ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de oyun sektörüne yaptığı yatırımlar da ortaya çıkmaya başladı. Önceki gün Fenerbahçe'nin ilk mobil oyunu FuBo Rolls yayınlanmış ve kısa zamanda büyük yankı uyandırmıştı. Şimdi de Sarı Lacivertli ekip yaptığı paylaşım ile yeni oyununu duyurdu.

Haberin Devamı

Mohikan uygulamasının lansmanında açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, oyun dünyasına gireceklerini sinyallerini o zaman vermişti.

Sarı Lacivertli ekibin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Fener Legend" oyunu tanıtıldı. Paylaşılan videoda yeni oyuna dair görseller yer alırken Galatasaray detayı gözlerden kaçmadı. Videoda Sarı Lacivertliler, Galatasaray'a karşı maçı önde olduğu görülüyor.

Haberin Devamı

İşte o paylaşım:

Fenerbahçe yeni oyununu tanıttı Galatasaray detayı...

YORUM YAZ