MENÜ

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor öncesi Ali Koç yorumu!

Fenerbahçe, bu akşam saat 18.30'da Ülker Stadı'nda Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Şampiyonluk, Devler Ligi ve Türkiye Kupası’na havlu atan Fenerbahçe son olarak Avrupa Ligi biletini zora soktu. Editörümüz Hakan Ateşler, karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, bu akşam saat 18.30'de Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Sezona başladığı hedeflerine bir bir veda eden ve son olarak Kasımpaşa maçı sonrası Avrupa Ligi biletini de zora sokan Sarı - Lacivertli ekipte işler beklenildiği gibi gitmiyor.

Haberin Devamı

Editörümüz Hakan Ateşler karşılaşma öncesi değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşmanın Fenerbahçe açısından bir hedefi olmadığını belirten Ateşler, ''Bu karşılaşmanın Fenerbahçe açısından çok bir amacı yok. UEFA Avrupa Ligi de çok zora girdi. Gerçekten iyi performans çıkardıkları maçlar var ama Trabzonspor gibi çok güçlü takımları yenemeyeceğinin göstergesidir bu kadro yapısı.'' dedi.

Bu durumun fırsata çevirilebileceğini dile getiren Hakan Ateşler, ''Bu kötü dönem Fenerbahçe açısından fırsata çevrilebilir. Gençleri oynatabilir. Gençler gelecek vadetmeyebilir ama oynatmadan göremezsiniz. Fenerbahçe eğer yenilecekse gençleriyle yenilmeli. Ali Koç’un farkla seçilme sebeplerinden bir tanesi geleceğe yatırım yapacak olmasıydı. Ama bunları göremiyoruz.'' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ