MENÜ

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor bein sports 1 canlı izle (FB - Malatya şifresiz izle)

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor. Sarı-Lacivertliler, Avrupa iddiasını sonuna kadar sürdürmek istiyor. Bunun için de ilk olarak bu akşam Yeni Malatya karşısında zafere ulaşması gerek. Ülker Stadı'nda oynanan ve saat 18.30'da başlayan karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetiyor. Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'bein sports 1 canlı izle, bein sports 1 şifresiz' araması yapıyor. Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor (FB - Malatya şifresiz canlı izle) maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında yarın sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor. Ülker Stadı'nda oynanan ve saat 18.30'da başlayan karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetiyor. Sarı-lacivertliler, oynadığı son 2 resmi karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde sahasında Trabzonspor'a 3-1 yenilen Fenerbahçe, ligde de deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu. Fenerbahçe, haftaya 43 puanla 7. basamakta giriyor. Fenerbahçe'de BtcTurk Yeni Malatyaspor maçı öncesi 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerde Vedat Muric, Garry Rodrigues ve Tolga Ciğerci, kart görmeleri durumunda 30. haftadaki Göztepe maçında forma giyemeyecek. Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de 6. kez karşı karşıya gelliyor.

FENERBAHÇE - YENİ MALATYASPOR (CANLI İÇİN TIKLAYIN)

İki takım arasında geride kalan 5 maçtan 3'ünü sarı-lacivertliler, birini sarı-siyahlılar kazandı, bir karşılaşma da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 8 golüne, Malatya ekibi 4 golle yanıt verdi.

Fenerbahçe, evinde oynadığı 2 maçta Yeni Malatyaspor'u 3-1 ve 3-2'lik skorlarla mağlup etti.

Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor maçı hangi kanalda?

Ali Şansalan'ın yönettiği 90 dakika beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.t'de..

İki takımın ilk 11'leri

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Serdar, Gustavo, Hasan Ali, Jailson, Ozan, Deniz, Rodrigues, Ekici, Muriç

Haberin Devamı

Yedekler: Harun, Erten, Emre, Tolgay, Mevlüt, Ferdi, Allahyat, Murat, Ömer Faruk

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Sakıb, Robin, Acquah, Gökhan, Murat, Hafez, Umut

YORUM YAZ