MENÜ

Fenerbahçe'ye Beşiktaş derbisi şoku

Galatasaray derbisini 2-0'la geçen Fenerbahçe'ye kötü haber PFDK'dan geldi. Sarı Lacivertliler Disiplin'e sevk edilirken, Beşiktaş derbisinin bilet satışları da durduruldu.

Fenerbahçe'ye Beşiktaş derbisi şoku

Ligin ilk 3 maçında sadece 1 puan alabilen ancak son 8 maçında ise mağlup olmadan 6 galibiyet alarak müthiş bir yükselişe geçen Fenerbahçe, bu performansını Galatasaray derbisiyle taçlandırdı. Ezeli rakibini 2-0'la geçen Kanarya'ya ise Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan kötü haber geldi.

Sarı Lacivertliler, "kötü ve çirkin tezahürat" ile birlikte "merdiven boşuluklarının dolu olması" sebebiyle Disiplin'e sevk edilirken Fenerbahce.org'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada iki hafta sonra oynanacak olan Beşiktaş derbisinin bilet satışlarının da durdurulduğu belirtildi.

Aldo Corzo'dan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

20.11.2016 tarihinde stadımızda oynanan Fenerbahçe - Galatasaray müsabakası sonrasında kulübümüz "Çirkin ve kötü tezahürat" sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu tarafından, Futbol Disiplin Talimatı'nın 53.maddesi tahtında PFDK'ya sevk edilmiştir.

Hukuk Kurulumuz, konuyla ilgili gerekli yazılı savunmayı yapacak olmakla birlikte, PFDK'nın vereceği karara kadar Fenerbahçe - Beşiktaş maçının bilet satışı durdurulmuştur.

PFDK'nın vereceği karar sonrasında kulübümüz tarafından bilet satışı hususunda yeni açıklama yapılacaktır. Bu ana kadar bilet satın alan taraftarlarımız, verilecek karar sonrasında herhangi bir hak kaybına uğramayacak, duruma uygun şekilde gerekirse Passolig kartlarına geri yükleme yapılacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Aziz Yıldırım'dan büyük bomba!

TFF'den yapılan Disiplin sevkleri açıklaması ise şu şekilde:

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 20.11.2016 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasındaki "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. Maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü görevlisi HÜSEYİN DUMLUPINAR'ın aynı müsabakadaki "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 22.11.2016 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ