MENÜ

Fenerbahçe | Vedat Muriç transfer açıklaması: Gelir ama...

Fenerbahçe Vedat Muriç transfer açıklaması... İtalyan basını flaş bir iddia ortaya attı. İtalyanlar, Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç'in yeniden Sarı-lacivert formayı giyeceğini gündeme getirdi. Editörümüz Hakan Ateşler, Fenerbahçe ile transferde adı geçen Vedat Muriç hakkında yorumlarını Fanatik TV'ye aktardı.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'den en büyük eksik golcü futbolcu. Transfer edilen isimlerden bir türlü beklenen performansı alamayan Sarı-lacivertliler için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

İtalyanlar, Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç'in yeniden Sarı-lacivert formayı giyeceğini gündeme getirdi. Editörümüz Hakan Ateşler, Fenerbahçe ile transferde adı geçen Vedat Muriç hakkında yorumlarını Fanatik TV'ye aktardı.

Vedat Muriç'in Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini ancak bu sistemde yarar sağlamayacağını vurgulayan Hakan Ateşler, "Bunun Vedat Muriç ile alakası yok. Sorun Fenerbahçe'nin gol pozisyonuna girememesi. Muriç olmuş başkası olmuş fark etmez buradaki takımla ilgili genel bir sorun" dedi.

YORUM YAZ