MENÜ

Fenerbahçe ve Mesut Özil açıklaması: Beşiktaş ya da Galatasaray'da oynasa...

Fenerbahçe ligde oynadığı Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında Mesut Özil ve Pelkas'ın sakatlandığı pozisyonlarla ilgili sert açıklama yapmıştı. Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki "2 haftadır oyuncular sedyeyle, ambulansla stadyumdan çıkıyor. Bir kart tane verilmedi, insanda insaf ve utanma olur biraz." diyerek sert sözlerle hakemleri eleştirdi.

Fenerbahçe'nin ligde oynadığı Antalyaspor maçında yıldız futbolcu Mesut Özil sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Faulü yapan Antalyaspor forması giyen oyuncunun kart görmemesi Fenerbahçe cephesinde tepkiye neden olmuştu.

Haberin Devamı

Bir sonraki hafta Konyaspor deplasmanına giden Fenerbahçe'de bu kez Pelkas rakibiyle çarpışarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Konyasporlu oyuncunun Pelkas ile girdiği mücadele sonrası kart görmemesi Fenerbahçe'de tepkiye neden oldu.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki "2 haftadır oyuncular sedyeyle, ambulansla stadyumdan çıkıyor. Bir kart tane verilmedi, insanda insaf ve utanma olur biraz." diyerek sert sözlerle hakemleri eleştirdi.

Haberin Devamı

A Spor'da yayınlanan 'Son Sayfa' programında konuşan yorumcu Serdar Sarıdağ, Selahattin Baki'nin açıklamalarıyla ilgili konuştu.

Mesut Özil Beşiktaş ya da Galatasaray'ın futbolcusu olsa o kulübün başkanlarının da haklı olarak isyan edeceğini ifade eden Serdar Sarıdağ, "Mesut Özil bu şekilde sahadan çıktığında ona bu faulü yapan adam kart görmüyorsa yönetici konuşmakta haklı. Mesut Premier Lig'de böyle faul görmemiştir. Bizim ligimiz sert değil, kazma bir lig." dedi.

YORUM YAZ