MENÜ

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Ahmed Musa'dan muhteşem gol!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Ahmed Musa, Türk kulüplerinin kendisiyle ilgilenmesiyle ilgili açıklama yaptı. Ahmed Musa'nın Fenerbahçe ve Galatasaray hakkındaki transfer açıklaması sonrası futbolcunun performansı da merak konusu oldu. Son olarak Suudi ekibi Al Nassr'da forma giyen Nijeryalı futbolcu Suudi Arabistan'da attığı gollerle birçok kez gündem yaratmıştı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesine giren 28 yaşındaki futbolcunun muhteşem golü...

Fenerbahçe ve Galatasaray transfer gündeminde son dakika gelişmesi...

Haberin Devamı

Spor gündemine bomba gibi düşen transfer haberi bu kez Fenerbahçe ve Galatasaray'dan geldi. Türkiye'nin iki ezeli rakibi Nijeryalı futbolcu Ahmed Musa'yı transfer listesine aldı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Ahmed Musa, Türk kulüplerinin kendisiyle ilgilenmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Ahmed Musa'nın Fenerbahçe ve Galatasaray hakkındaki transfer açıklaması sonrası futbolcunun performansı da merak konusu oldu. Son olarak Suudi ekibi Al Nassr'da forma giyen Nijeryalı futbolcu Suudi Arabistan'da attığı gollerle birçok kez gündem yaratmıştı.

İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesine giren 28 yaşındaki futbolcunun muhteşem golü...

YORUM YAZ