MENÜ

Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber! Simon Kjaer Milan'da!

Mattia Caldara'yı Atalanta'ya satmaya hazırlanan Milan, anlaşmanın bir parçası olarak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da istediği Simon Kjaer'i kiralıyor. İtalyan ekibi Danimarkalı futbolcuyu sağlık kontrollerinden geçirdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber! Simon Kjaer Milan'da!

Fenerbahçe ve Galatasaray'a Simon Kjaer'den kötü haber geldi. Tecrübeli savunma oyuncusunun yeni adresi belli oldu. Atalanta forması giyen Danimarkalı stoper sezonun geri kalanını Milan'da geçirecek.

Haberin Devamı

Sky Sport Italia'nın haberine göre Mattia Caldara'yı Atalanta'ya gönderecek olan Milan, İtalyan savunmacının yerini de yine Atalanta'dan dolduruyor.

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la da zaman zaman anılan Simon Kjaer, anlaşmanın bir parçası olarak Atalanta'dan Milan'a katılacak. Bonservisi Sevilla'da olan ve Atalanta'da kiralık olarak forma giyen Danimarkalı stoper, İtalyan ekibi için sağlık kontrolünden geçti. Anlaşmanın en kısa sürede duyurulması bekleniyor.

2015-17 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen 30 yaşındaki savunmacı, Atalanta dışında daha önce İtalya'da Palermo ve Roma formaları da giymişti.

YORUM YAZ