MENÜ

Fenerbahçe ve Galatasaray yeniden sahaya indi | Günün öne çıkan spor gelişmeleri...

Fenerbahçe ve Galatasaray, yapılan corona virüs test sonuçlarının negatif çıkmasının ardından ara verdiği antrenmanlara tekrar başladı. Antrenmanda futbolcuların hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uydukları görüldü. Galatasaray eski başkanı Adnan Polat kim tarafından dolandırıldı? Trabzonspor'un Senegalli oyuncusu Badou Ndiaye'nin sağlık durumu nasıl? Hepsi ve daha fazlası FANATİK Haber Turu ile sizlerle buluşuyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe, yapılan corona virüs test sonuçları negatif çıkınca antrenmanlara kaldığı yerden devam etti. Galatasaray eski başkanı Adnan Polat dolandırıldı. Trabzonspor'da geçirdiği ameliyat sonrası takımdan uzak kalan Badou Ndiaye'nin sağlık durumu nasıl? Hepsi ve daha fazlası Fanatik Haber Turu'nda...

Haberin Devamı

GALATASARAY SAHAYA İNDİ

Galatasaray’da futbolcular ve teknik heyete yapılan coronavirüs testlerinin negatif çıkmasıyla birlikte sarı kırmızılı ekip 6 günlük aranın ardından sahaya indi.

FENERBAHÇE PAYLAŞTI

EuroLeague'deki şampiyonluğunun 3. yıl dönümünü kutlayan Fenerbahçe'nin "Takım sporları arasında ülkemize getirilmiş en büyük kupanın yıl dönümü kutlu olsun!'' ifadesi, Galatasaray'ın 2000 yılında kazandığı UEFA ve UEFA Süper Kupası'na gönderme olarak yorumlandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE SAHADA

Tesis çalışanlarında corona virüse rastlanması nedeniyle 7 Mayıs’tan sonra ara verilen saha çalışmalarına dün başlayan Fenerbahçe, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

NDIAYE GERİ DÖNDÜ

Trabzonspor’da corona virüs salgını ortaya çıktıktan sonra menisküs ameliyatı olan Ndiaye takımla çalışmalara başladı.

ADNAN POLAT DOLANDIRILDI

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Air Albania Hava Yolu şirketi ortağı ve Arnavutluk Süper Ligi takımlarından Flamurtari'nin yöneticisi Sinan Idrizi tarafından 24 milyon lira dolandırıldı.

YORUM YAZ