MENÜ

Fenerbahçe ve Galatasaray açıklaması: Hangimiz daha kötü oynarız diye yarışıyorlar!

Galatasaray evinde Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk yarışında zirveden uzaklaşan Galatasaray, son dönemde kaybettiği puanlar ve sergilediği oyunla eleştirilerin hedef noktası oldu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray maçı üzerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin son dönemdeki performansını yorumladı.

Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray evinde Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk yarışında zirveden uzaklaşan Galatasaray, son dönemde kaybettiği puanlar ve sergilediği oyunla eleştirilerin hedef noktası oldu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray maçı üzerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin son dönemdeki performansını yorumladı.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kıyaslama yapan Nihat Kahveci, "Beşiktaş, Kasımpaşa'ya yenildi ama Alanyaspor maçında özüne döndü. Galatasaray'da 6 maçtır oyun olarak beklenti özüne dönme yok. Galatasaray çok kötü futbol oynuyor. Fenerbahçe ile 'hangimiz daha kötü oynarız' diye yarışıyorlar." dedi.

YORUM YAZ