MENÜ

Fenerbahçe ve Beşiktaş'a Batuhan Kör çağrısı! Galatasaray devrede…

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta Batuhan Kör sesleri… Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Eleme Turu'nda Bursaspor, Göztepe'yi uzatmalara giden karşılaşmada 5-4 yenerek adını bir üst tura yazdırırken, takımına 4 golle turu getiren Batuhan Kör performansıyla yıldızlaştı. Galatasaray’ın Bursaspor'un 19 yaşındaki golcüsünü bir süredir takip ettiği öğrenildi. Batuhan Kör, Twitter’da TT olurken Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları attıkları tweetlerle Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu belirtilen Batuhan Kör ile ilgili görüş belirtti. İşte Batuhan Kör ile ilgili atılan çarpıcı tweetlerden bazıları…

Fenerbahçe ve Beşiktaş için Batuhan Kör önerisi! Bursaspor’un 19 yaşındaki oyuncusu Batuhan Kör, Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Eleme Turu'nda oynanan Göztepe - Bursaspor maçında takımına 4 golle turu getirmiş ve adeta yıldızlaşmıştı.

Haberin Devamı

Daha önce Bursaspor'dan İsmail Çokçalış ve Ali Akman'ı gündemine alan Galatasaray'ın bir süredir Batuhan Kör'ü de takibe aldığı öğrenildi. Bunun üzerine Batuhan Kör, Twitter’da TT olurken Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarları da attıkları tweetlerle transfer önerisinde bulundu.

İşte futbolseverlerin Batuhan Kör hakkında attığı tweetlerden bazıları…

YORUM YAZ