MENÜ

Fenerbahçe ve Beşiktaş efsanelerinden derbi yorumu!

Yılın son derbisi Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak. Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak. Nefes kesen mücadele saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Dev derbi öncesi Beşiktaş forması giyen eski futbolcu Ronny Johnsen ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk derbiyi 'Futbol Giant'a yorumladı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yılın son derbisi oynanacak. Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak. Nefes kesen mücadele saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Haberin Devamı

Dev derbi öncesi Beşiktaş forması giyen eski futbolcu Ronny Johnsen ile Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk derbiyi 'Futbol Giant'a yorumladı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puana çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Pierre van Hooijdonk, "Benim beklentim 3 puanın Kadıköy'de kalması. Ev sahibi avantajıyla Fenerbahçe'de kalması" dedi.

Taraftarların desteğinin derbide çok önemli olduğunu ifade eden Ronny Johnsen, "Kesinlikle 6 puanı olan bir derbi mücadelesi" dedi.

YORUM YAZ