MENÜ

Fenerbahçe Ülker'de sakatların durumu

Fenerbahçe Ülker'de sakatlıkları nedeniyle uzun süre takımdan uzak kalacak basketbolcular Kenan Sipahi ve Gasper Vidmar'ın ameliyat olduğu bildirildi.

Fenerbahçe Ülker'de sakatların durumu

Fenerbahçe Ülker doktoru Koray Tarımcı, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Ankara’da oynanan Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası 8’li finallerinde sarı-lacivertlilerin Trabzonspor Medical Park’ı 72-66 yenerek yarı finale yükseldiği maçta sakatlanan Kenan Sipahi’nin başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirterek, "Sağ kol radius kemiğinde parçalı kırık saptanan oyuncumuz Kenan Sipahi, başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Oyuncumuz 2 hafta sonra fizik tedaviye başlayacak olup, tamamen sağlığına kavuşarak aramıza dönmesinin yaklaşık 12 hafta süreceği düşünülmektedir" ifadelerini kullandı.

Sakatlığı nedeniyle daha önce sezonu kapatan Vidmar’ın da ameliyat olduğunu kaydeden Tarımcı, "Ön çapraz bağında kopma ve menisküslerinde yırtık meydana gelen oyuncumuz Gasper Vidmar, Almanya’da başarılı bir operasyon geçirmiştir. Operasyonda hem kopan bağ onarılmış hem de menisküslerine gerekli cerrahi müdahale yapılmıştır. Maalesef oyuncumuz daha önce de belirtildiği gibi sezonu kapatmıştır" şeklinde bilgi verdi

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ