MENÜ

Fenerbahçe transferde son dakika gelişmesi!

Fenerbahçe transfer gelişmesi... Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. 26 Haziran tarihinde gerçekleşecek seçim sonrası transferde bombalar art arda patlayacak. Hücumda Edin Visca, Vedat Muriç ve Sporar ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de deneyimli savunma oyuncusu David Luiz için de girişimler sürüyor. Sarı lacivertlilerin transfer gündeminde yer alan haberleri ve detayları sizler için derledik. İşte Fenerbahçe'nin transfer gündemi...

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi... Fenerbahçe, yeni sezon transfer planını şimdiden çizmeye başladı. Sarı lacivertli ekibin listesinde olduğu iddia edilen birçok isim gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

26 Haziran tarihinde gerçekleşecek seçim sonrası hem teknik direktör hem de transferde planını daha da net şekillendirecek olan Fenerbahçe'de Ali Koç devam edecek gibi çalışmalarını sürdürüyor.

Gündeme gelen ilk isim Arsenal ile sözleşmesi sona eren David Luiz. Sarı lacivertlilerin deneyimli oyuncuyla pazarlıklarını kıran kırana sürdürdüğü kaydedildi.

Sarı lacivertlilerin orta saha mevkisinde gündemine aldığı belirtilen isim ise milli futbolcumuz Okay Yokuşlu. Transfer zor gibi gözükse de oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Celta Vigo ile görüşmeler sürüyor.

Hücumda ise 3 isim gündemde: Visca, Muriç ve Sporar. Edin Visca için girişimler hızlandırılırken Vedat Muriç'in Fenerbahçe'ye geri dönmesi an meselesi. İtalyan ekibinde yeni teknik direktör Maurizio Sarri, sezon öncesi kampında Kosovalı oyuncunun geleceğine karar verecek. Sarı lacivertli ekip, Muriç'in kiralanması için Lazio'ya teklifini iletti. Sporar ise Muriç'in alternatifi olarak listede yer alıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki stoperi Szalai için ise Atalanta devrede. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Atalanta, Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Szalai için 10 milyon Euro!'nun gözden çıkarıldığı belirtildi. Yönetimin ise Szalai için beklediği teklif 20 milyon Euro civarında.

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır için 3 dev ekip devrede. İspanya'dan Sevilla, İngiltere'den Everton ve Hollanda'dan Ajax'ın Altay Bayındır için nabız yokladığı kaydedildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Harun Tekin'in yeni takımı belli oldu. Tecrübeli kaleci, Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Harun Tekin'in Kasımpaşa tercihinde 'İstanbul'da kalmak istemesi' etkili oldu.

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ile sezonun tamamlanması ardından masaya oturulacaktı ancak teknik heyet konusunda net bir karar veremeyen Fenerbahçe, genç oyuncuyla yapılacak görüşmeyi askıya aldı. Oyuncunun menajeriyle de sözleşme yenileme konusunda bir görüşme yapılmazken Ferdi'nin bu durumdan huzursuz olduğu gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

LİSTE GÜNDEME GELEN İDDİALAR İLE GÜNCELLENECEKTİR.

(Fanatik.com.tr / Seçil Menteş)

YORUM YAZ