MENÜ

Fenerbahçe transferde düğmeye bastı

Yeni sezonda genç ve yerlilerden kurulu bir takım kurmayı planlayan Sarı-Lacivertliler işi sıkı tutuyor. Gönderilecekler belirlendi, önemli isimler de listeye eklendi. Yanal'ın kadroda görmek istediği o oyuncular: Ömer Toprak, Aytaç Kara, Mehmet Ekici, Jimmy Durmaz, Mevlüt Erdinç, Aras Özbiliz, Kaan Ayhan, Kampl ve Campbell...

Fenerbahçe transferde düğmeye bastı

28.4 ortalamasıyla Süper Lig’in en yaşlı takımı durumunda olan Fenerbahçe, gelecek sezon için kolları sıvadı. Teknik heyet raporunu hazırladı, yönetim de çalışmaya başladı. Teknik direktör Ersun Yanal, bir yandan sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmanın planlarını yaparken, diğer taraftan da 2014-2015’in kadrosunu kurmayı hedefliyor. Kiralık olarak yollanan Krasiç ve Yobo ile sözleşmeleri devam etmesine rağmen Baroni, Holmen, Kadlec ve Meireles’le yolların ayrılmasını isteyen Yanal’ın transferinin gerçekleşmesini istediği isimler de şunlar: Mehmet Ekici (Werder Bremen), Ömer Toprak (B.Leverkusen), Mevlüt Erdinç (St.Etienne), Jimmy Durmaz (Gençlerbirliği), Aytaç Kara (Eskişehirspor), Aras Özbiliz (Spartak Moskova), Kaan Ayhan (Schalke 04), Kevin Kampl (Salzburg), Joel Campbell (Arsenal).

Asist kralı Kampl

Bonservisi Arsenal’de olan Campbell, sezon başında Olympiakos’a kiralandı. Yunan ekibiyle 29 resmi maça çıkan Kosta Rikalı kanat oyuncusu, 9 gol attı, 10 asist yaptı. Hem kanatlarda hem de 10 numara pozisyonunda oynayan Kampl ise bu sezon yaptığı asistlerle öne çıktı. 30 resmi maçta 22 asist yapan Slovenyalı futbolcu, 11 kez de gol sevinci yaşadı. Ömer, Mehmet, Aras, Mevlüt, Kaan gibi gurbetçi isimleri isteyen Yanal, Aytaç ve Jimmy gibi Süper Lig’de forma giyen oyuncularda da ısrarcı davranıyor.

İşte o isimler
:

Ömer Toprak

Kulübüyle 2018’e kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki stoper için Galatasaray da uzun süredir takipte...

Aytaç Kara

Ersun Yanal’ın Eskişehir’i çalıştırdığı dönemde bu kulübe kazandırdığı 20 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi 2017’de bitiyor.

Mehmet Ekici
21 yaşındaki orta saha, bu sezon Werder Bremen’de fazla forma şansı bulamıyor, 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Jimmy Durmaz

Türk statüsünde forma giyen 24 yaşındaki sol kanat, Gençler’in vazgeçilmezi ve sözleşmesi 2015’te sona eriyor.

Mevlüt Erdinç

Yanal 26 yaşındaki forveti sezon başından bu yana istiyor. 2017’ye kadar mukavelesi var ama Mevlüt de gelmeye hazır...

Aras Özbiliz

İstanbul doğumlu Ermeni vatandaşı olan 23 yaşındaki sağ kanat, sezon başında Moskova ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaan Ayhan

Schalke altyapısından yetişen ve Alman ekibiyle 2015’e kadar sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki savunma oyuncusu uzun süredir mercek altında...

Kampl

23 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi 2018’de bitecek. Sloven futbolcu, hem 10 numara pozisyonunda hem de kanatlarda oynuyor.

Campbell

Kosta Rikalı sağ kanat 21 yaşında... Arsenal ile 2016 yılına kadar mukavelesi var...

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ