MENÜ

Fenerbahçe transferde coştu! Şimdi sırada Kjaer var!

Fenerbahçe eski yıldızı Kjaer'e yeniden çubukluyu giydirmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler üç stoper transferi yapan Sevilla’da gözden düşen Danimarkalı oyuncuyu ikna etti. Yönetim, İspanyol kulübü ile pazarlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe transferde coştu! Şimdi sırada Kjaer var!

Son yılların en büyük transfer harekatını sürdüren Fenerbahçe'de bombalar üst üste patlıyor... Forvet ve orta alanın yanı sıra savunmaya da takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler, eski yıldızı Simon Kjaer'i bitiriyor. Yönetim transferde önemli mesafe kat etti.

Haberin Devamı

GERİ DÖNMEYİ KABUL ETTİ

Sevilla'nın savunmaya Maximilian Wöber, Jules Kounde ve Diego Carlos'i transfer etmesi nedeniyle gözden düşen Danimarkalı stoper, Fenerbahçe'ye dönmeyi kabul etti.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILDI

Kısa süre önce Sevilla ile pazarlık masasına oturan Sarı-Lacivertliler, İspanyol kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Sevilla ise Simon Kjaer'i satmayı planlıyor.

SEVİLLA'NIN TAVRI YUMUŞADI

Ancak Danimarkalı yıldızın Fenerbahçe'ye dönme isteği nedeniyle Sevilla'nın tavrında yumuşama olduğu öğrenildi. Transferin kısa sürede tamamlanması bekleniyor.

BUNDESLİGA KULÜPLERİ DE ONU İSTİYOR

İspanyol basını, Sevilla'da gözden düşen Simon Kjaer'le Bundesliga kulüplerinin de ilgilendiğini yazdı. Ancak şu ana kadar resmi bir teklif olmadığı da ifade edildi.

Haberin Devamı

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ