MENÜ

Fenerbahçe transfer haberleri | 'Önümüzdeki günlerde açıklanacak!'

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, gerçekleştirdiği transferlerin yanı sıra gündemine aldığı isimlerle de taraftarı heyecanlandırmaya devam ediyor. Editörümüz Necati Albayrak, Sarı - Lacivertlilerin gündemindeki Edin Visca, Tisserand ve Alpaslan Öztürk ile ilgili yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'den Seçil Menteş'e aktardı.

Fenerbahçe transfer haberleri... Transferde bombalar art arda patlatan Fenerbahçe, gündemine aldığı isimlerle de bir hayli konuşuluyor.

Haberin Devamı

Editörümüz Necati Albayrak, Sarı - Lacivertli ekibin gündeminde olan Edin Visca, Tisserand ve Alpaslan Öztürk ile ilgili yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Edin Visca transferinin önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirten Necati Albayrak, ''Fenerbahçe’nin asıl patlatacağı bombalar biraz daha sona kaldı diyebiliriz. Bunlardan bir tanesi sağ kanat mevkisine yapacağı takviye. En büyük aday Edin Visca. Emre Belözoğlu, Edin Visca’dan onayı aldı. Bu iş Göksel Gümüşdağ ile Emre Belözoğlu arasında geçen görüşmelere kalmış durumda. Bu transferin önümüzdeki günlerde tamamlanmasını bekliyorum. '' dedi.

Tisserand ve Alpaslan Öztürk transferlerinde gelinen son noktayı aktaran Necati Albayrak, ''Bir taraftan da stoper takviyesi yapılacak. Yabancı olarak hedef Tisserand. Vedat Muriç konusu da bekleniyor. Yerli olarak da Alpaslan Öztürk. Uzun süredir Fenerbahçe’nin gündeminde. Sarı - Lacivertliler bu transferi bitirmek için bir hayli mesai harcayacak gibi duruyor. Vedat Muriç’in transferi gerçekleşir gerçekleşmez en az 2 Alpaslan Öztürk ile beraber 3 transfer gelişmesi bekliyorum.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ