MENÜ

Fenerbahçe transfer haberleri | 'O isimle anlaşma sağlandı!'

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Yeni sezon öncesi transferde bombaları art arda patlatan Fenerbahçe, defans bölgesi için de çalışmalarını hızlandırdı. Editörümüz Necati Albayrak, sarı lacivertli ekibin transfer gündemindeki isimleri Tivibu Spor'da katıldığı programda değerlendirdi.

Açıkladığı transferlerle gündeme damga vuran Fenerbahçe, Karagümrük maçı sonrası defans bölgesi için de çalışmalarını hızlandırdı. Editörümüz Necati Albayrak, Tivibu Spor'da katıldığı programda Fenerbahçe'nin gündemindeki isimleri açıkladı.

Haberin Devamı

Necati Albayrak, ''Karagümrük maçı bize gösterdi ki Fenerbahçe savunması sezona bu şekilde başlayamaz. Stoper bölgesine takviye çalışmaları hız kazandı. Diego Godin isminin ön planda olduğunu söyleyebilirim. Eğer Godin serbest kalırsa Fenerbahçe bu transferi gerçekleştirmeyi çok istiyor. Mauricio Lemos transferi var. Kulübüyle de oyuncuyla da büyük ölçüde anlaşıldı. Yerli olarak Alpaslan Öztürk ismini söyleyebiliriz. Yabancı adaylara geri dönecek olursak Terence Kongolo ismi gündemde. '' dedi.

YORUM YAZ