MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Simon Kjaer geri dönüyor!

Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'nin eski yıldızı Simon Kjaer geri dönmeye hazırlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş derbisinden 1-1'lik beraberlikle ayrılan Kanarya'da gelecek sezon planlarında değişikliğe gidilme kararı alındı. Erol Bulut ile yolların ayrılması kararı sonrası takımın başına geçen Emre Belözoğlu, iddialara göre hem Szalai'nin gelişimi hem de takımda liderlik yapacak bir ismi kadroya dahil etmeyi düşünüyor. Bu ismin de Simon Kjaer olduğu belirtiliyor. İşte haberin detayları...

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler art arda yaşanmaya devam ediyor... Fenerbahçe'nin eski yıldızı Simon Kjaer, iddialara göre geri dönmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftada oynanan Beşiktaş derbisinden 1 puanla ayrılan Fenerbahçe'de gelecek sezon planlarında değişikliğe gidilme kararı alındı.

Sarı-lacivertlilerde özellikle oynanılan futbolun taraflı tarafsız herkes tarafından tepki almasından dolayı önceliğin savunma konusuna verilmesi konusunda ortak noktada buluşuldu.

Fenerbahçe'de sezon başında takıma katılan Tisserand ve Lemos'un performansı beğenilmezken, devre arasında sarı-lacivertli ekibe dahil olan katılan Szalai'nin performansı ise beğenildi.

Gelecek sezon bu bölgede hata yapmak istemeyen sarı-lacivertlilerde savunma konusunda gündeme flaş bir isim geldi. Belözoğlu'nun bu transferle bizzat ilgilendiği iddia edildi.

Özellikle Szalai'nin göstermiş olduğu olağanüstü performansın yanına tecrübeli bir futbolcu katmak isteyen Belözoğlu, hem Macar stoperin gelişimi hem de takımda liderlik yapacak bir isim düşünüyor.

Haberin Devamı

Bu isminde Simon Kjaer olduğu belirtildi.

2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında sarı-lacivertli formayı giyen Simon Kjaer daha sonrasında 12.5 milyon Euro'ya İspanya'nın Sevilla takımına transfer olmuştu.

İspanyol ekibinde 64 karşılaşmada görev alan Danimarkalı stoper 3 gol kaydederken 10 defada sarı kart gördü. Sevilla'dan sonra kısa bir Atalanta macerası yaşayan tecrübeli savunma oyuncusu mavi-siyahlılarda 6 karşılaşmada görev aldı.

2 sezondur İtalya'nın devlerinden Milan'da forma giyen 32 yaşındaki stoper San Siro ekibinde 49 mücadelede sahaya çıktı. Simon Kjaer'in sözleşmesi 2022 yılında bitiyor.

Kaynak: A Spor

YORUM YAZ