MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi | Peter Hauge, Fenerbahçe'ye transfer oluyor!

Son dakika Fenerbahçe transfer gelişmesi… Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Teknik Direktör Erol Bulut ile yolların ayrılması sonrası teknik sorumlu olarak göreve gelen Emre Belözoğlu, transfer listesini şekillendirmeye başladı. A Spor’da yer alan habere göre sarı lacivertliler, Milan’ın 21 yaşındaki genç yıldızı Peter Hauge için kiralama girişiminde bulunacak. İşte Peter Hauge iddiasına dair tüm detaylar...

Fenerbahçe’de transfer operasyonu… Süper Lig’de 31 haftayı geride bırakan Fenerbahçe, 59 puanla 3. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayıran Kanarya’da bu ayrılığın takıma nasıl etki edeceği merak konusu.

Bulut'un ardından göreve teknik sorumlu olarak gelen Emre Belözoğlu'nun milli arada futbolcularıyla yakından ilgilendiği öğrenildi.

Bir yandan da gelecek sezonun planlamasını düşünen Emre Belözoğlu, listesinin ilk sırasına bir kanat oyuncusu dahil etti.

Bu sezon Valencia, Sinan Gümüş, Ferdi, Perotti ve takıma devre arasında katılan Osayi'den istediği verimi alamayan Fenerbahçe'de mutlak hedef her iki kanatta da oynayan futbolcuya döndü.

Bu isim ise Peter Hauge oldu.

21 yaşındaki Jens Peter Hauge İtalya'nın Milan takımında forma giyiyor. Genç yıldız bu sezon 27 karşılaşmada görev alırken 7 gol, 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Her iki kanatta da görev alan Hauge sezon başında Bodo Glimt takımından 5 milyon euro bedelle transfer edilmişti.

Fenerbahçe’nin Norveçli futbolcu için İtalyan ekibine kiralık olarak teklifte bulunacağı iddia ediliyor.

Kaynak: A Spor

YORUM YAZ