MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Mesut Özil ve Ali Koç arasında gizli görüşme!

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe, ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapmak adına kolları sıvadı. Sarı lacivertliler için İngiliz basınından flaş bir iddia geldi. İddiaya göre Mesut Özil, geçtiğimiz haftalarda İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ile görüştü. ''İstanbul'da gizli görüşme'' başlığıyla okuyucuya aktarılan haberde Mesut Özil'in bu transfere sıcak baktığı iddia ediliyor. İşte haberin tüm detayları....

Fenerbahçe transfer gündemi bir hayli yoğun. Ara transfer döneminde adından söz ettirmek isteyen Fenerbahçe'de gündemi meşgul eden isim: Mesut Özil.

Haberin Devamı

İngiliz basınında Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair flaş bir iddia gündeme geldi. Uzun süredir taraftarı büyük heyecana sürükleyen bir isim olan Mesut Özil'in İstanbul'a gelerek Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Görüşmede tarafların ortak yakın dostları hakkında sohbet ettiği bile aktarılırken Mesut Özil'in Fenerbahçe ile ön sözleşme imzalamaya hazır olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'de Başkan Koç'un Mesut Özil hakkında yaptığı açıklamaların 'gündemi sakinleştirmek' için yapıldığı aktarılırken, Arsenal'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncunun imza parası istemeden Fenerbahçe'ye imza atabileceği kaydedildi.

2019 yılında Amine Gülşe ile evlenen futbolcunun eşi ile birlikte Türkiye'de yaşamaya sıcak baktığı haberde ilerleyen günlerde kapalı kapılar arkasında bir görüşmenin daha gerçekleşebileceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Kaynak: Skorer

YORUM YAZ