MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi... Mesut Özil için ilginç ifade: Bir Trump kaldı!

Fenerbahçe transferde patlattığı Mesut Özil bombasıyla günlerdir gündemden düşmüyor. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Mesut Özil, Fenerbahçe ile resmi olarak sözleşme imzalamasa da artık Fenerbahçe forması giymesi neredeyse kesinleşti. Tivibu Spor'da konuşan eski futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, Mesut Özil'in transferiyle ilgili konuştu. Mesut Özil'in Londra uçuşunda uçağın radar görüntüsünü takip eden binlerce taraftarı hatırlatan Nihat Kahveci, ilginç de bir yorum da bulundu.

Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe transferde patlattığı Mesut Özil bombasıyla günlerdir gündemden düşmüyor. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Mesut Özil, Fenerbahçe ile resmi olarak sözleşme imzalamasa da artık Fenerbahçe forması giymesi neredeyse kesinleşti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan eski futbolcu ve spor yorumcusu Nihat Kahveci, Mesut Özil'in transferiyle ilgili konuştu. Mesut Özil'in Londra uçuşunda uçağın radar görüntüsünü takip eden binlerce taraftarı hatırlatan Nihat Kahveci, ilginç de bir yorum da bulundu.

Mesut'un İstanbul'a gelişini 500 bin kişiye yakın taraftarın takip ettiğini söyleyen Nihat Kahveci, "Bu, inanılmaz olay. Bir an önce sahaya çıkmak istiyor, şu an onun için dakikalar geçmiyor. İlginin alakanın farkında ve buna karşılık vermek istiyor." dedi.

Mesut Özil'in Türkiye'nin gündeminde olduğunu söyleyen Nihat Kahveci, "Bir açıklama yapmayan Trump kaldı. Mesut'tan ricam maçlar oynanırken paylaşım yapmasa... Herkes maçtan kopuyor. Çünkü paylaşımlarıyla Türkiye'de çok etkin" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ