MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: İşte Maxi Gomez için Valencia'ya yapılan yeni teklif!

Forvet transferi konusunda Maxi Gomez ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Uruguaylı oyuncunun kulübü Valencia ile yaptığı ikinci görüşmede teklifini yükseltti. Fenerbahçe ile Valencia arasındaki görüşmelerin ileri düzeyde seyrettiği belirtilmekte.

Fenerbahçe transfer haberi: İşte Maxi Gomez için Valencia'ya yapılan yeni teklif!

Juventus'tan Arthur Melo'yu transfer etmek isteyen Valencia, ekonomik anlamda elini güçlendirmek adına Maxi Gomez'in satışından önemli bir gelir sağlamayı planlıyor. Uruguaylı oyuncu ile anlaşan Fenerbahçe, talebini 12 milyon Euro seviyelerine çeken Valencia karşısında ilk yaptığı 5 milyon Euro'luk teklifi yükseltti.

Haberin Devamı

İşte yeni teklif

La Razon'un haberine göre Fenerbahçe, Maxi Gomez için bonuslar dahil 10 milyon Euro'luk bir teklifi Valencia'ya sundu. Görüşmelerin ileri düzeyde devam ettiği ve bu teklif sonrası birkaç güç içinde ayrılığın gerçekleşebileceği ifade edildi.

Valencia sıcak bakıyor

İspanyol ekibi, Arthur Melo transferini şu an için ekonomik olarak karşılayabilecek durumda değil. Fakat kaynak arayışları kapsamında Maxi Gomez'den gelecek bonservisin yanı sıra Uruguaylı oyuncunun yıllık maliyetinden de kurtulma planı var.

Haberin Devamı

Valencia, Celta Vigo'dan alırken ödediği 14 milyon Euro'nun altında da olsa Uruguaylı oyuncuyu satıp Türkiye'de yine Fenerbahçe, Galatasaray ve Konyaspor'un da gündemine gelen Keita Balde'yi bonservissiz kadrosuna katmak istiyor.

YORUM YAZ